n11

Der findes mange motivationer til hvorfor man gerne vil tabe sig. Nogle gange er det bare fordi man føler man har taget for meget på og har en specifik vægt man gerne vil ligge på. Nogle taber sig for andre skyld. Andre ønsker blot at leve sundere fordi det giver dem glæde og energi, her er vægttabet måske bare en sidegevinst.

Brug slankeprogrammet som en begyndelse

Ligesom der findes mange forskellige motiverende faktorer til at gå i gang med projekt tab dig, så er der også mange måder at gribe dette an på.

Træning

Nogle vælger at gå på en slankekur og følger derfor er slankeprogram. Dette kan være en forholdsvis effektiv fremgangsmåde. Dog bør man altid huske at sådanne programmer kan have en tendens til at være en smule ekstreme, så de er svære at holde fast ved på den lange bane. Men de kan være rigtig gode til at kickstarte den proces man skal i gang med. Det er nemmere at fortsætte med at opnå sine mål, hvis man føler der er lidt succes og sker nogle positive forandringer. Tit og ofte ser man nogle hurtige resultater, når man er på et slankeprogram.

Træning og livsstil

For at et slankeprogram kan fungere optimalt, så er det vigtigt også at træne. Det er trods alt kun ved træning, du kan opbygge muskler, så hvis et af dine mål er en mere tonet krop, så skal der træning til. Ved at have en god rytme med træning, så vil dette nemmere kunne øges når man begynder at spise mere normalt efter slankeprogrammet. Dette vil give dig frirummet til at kunne nyde alt mulig slags mad, men stadig holde den flotte figur du har kæmpet for.

Selvom du eventuel har valgt et slankeprogram der ikke kan laves som til en fast livsstil. Så prøv alligevel at se om der er visse elementer du kan tage med over i din hverdag. Det kan være at der har været nogle gode fif til hvordan du spiser flere grøntsager eller hvordan en ret kan laves med mindre fedt. Disse ting kan du lige så godt blive ved med at bruge i hverdagen.

Det er alfa og omega for at forblive sund og stærkt, at man laver sig en realistisk sund livsstil. Find ud af hvad der fungerer for dig og den hverdag som du har. Hvornår er det bedst at træne for dig? Hvor tit og hvor længe?