n11

Er du blevet ellevild med cardio? Det er kun sundt og godt. Både for dit helbred, men i ligeså høj grad for din mentalitet. Dog er det også vigtigt i begyndelsen af finde en hårfin balance, der giver dig mulighed for både at træne på livet løs, men også at huske afslapningen. 

Hvis du har svært ved at finde ro, kan du for eksempel overveje at finde sjov underholdning, som du kan ty til i kaffepauserne. 

Fysisk træning er sundt, men det er også vigtigt at huske dit mentale helbred i processen. Det kan indimellem være svært at finde den dybe ro, der er nødvendigt midt i en hæsblæsende hverdag. Hvis du er mor eller far og har yngre børn, ved du om nogen, at det kan være svært at finde tid til ro og afslapning. 

Læs mere om, hvilken form for underholdning, du kan prøve kræfter med i fremtiden. 

 Iphone-pige

Derfor skal du huske at give dig selv ro

Selvom du sikkert allerede er opmærksom på, hvor vigtigt det er at give dig selv ro i en travl hverdag, kan der ofte være langt fra tanke til handling. Nogle gange har vi mennesker en tendens til at tro, at vi har helt særlige superkræfter, der gør, at vi ikke behøver at slappe alt for meget af. Er vi først landet i et mønster, der kører for fulde drøn og sætter gang i en travl hverdag, så kan det være svært at lande blødt og solidt igen. Men roen og dybden må du aldrig tage fejl af. 

Selvom du endelig har fået tid til at dyrke cardio og vende tilbage til den form, du længe har drømt om, så må du ikke glemme dit mentale helbred. Dit mentale helbred er faktisk indimellem vigtigere end dit fysiske helbred. 

Det betyder, at det er vigtigt, du indimellem arrangere det, vi så fint kalder for mig-tid. Mig-tid går – som ordene antyder – ud på, at du giver dig selv lov til bare at være dig. 

Du skal selv sørge for at finde noget, der kan give den ro og dybde, der er nødvendig for, at du kan slappe helt af for en stund. Der findes heldigvis mange muligheder og forskellige former for underholdning, der kan hjælpe dig godt på vej.

Pige-iphone-afslapnign

Kom i gang med at spille

Måske er det ikke noget, du selv har overvejet, men et godt alternativ kan være at ty til forskellige spil. Spil fungerer godt som underholdning, fordi du får mulighed for at slappe af, selvom du bruger hovedet. 

Hvis du er lidt af et konkurrencemenneske, kan du for eksempel overveje online casino. Det er et fint supplement til al den cardio, du blandt andet får tiden til at få med i dagligdagen. Prøv spilnu app allerede i dag og se det store udvalg.