n11

Hvis du sidder i spidsen for en virksomhed på et hvilket som helst plan, så oplever du måske også at du har rigtig mange forskellige arbejdsopgaver. Og disse arbejdsopgaver strækker sig måske over en række forskellige emner. Og ved at delegerer nogle af disse opgaver kan der måske affødes nogle fordele, som du kan læse mere om i det følgende.

 

Få en økonomiafdeling med kompetencerne i orden – på kort tid

Der er flere måder at uddelegere arbejdsopgaver på, hvor den mest oplagte måske er at ansætte, hvilket måske også kan gøre sig gældende på lang sigt. Men den ansættelsesproces kan tage lang tid, da det ikke altid er lige let at finde den rette kandidat med kompetencer, erfaringer og personlighed, der passer ind i din virksomhedsramme. Og hvis du gerne vil tage dig tid til at træffe disse vigtige beslutninger og altså ikke forhaste dem, så kan det være en stor hjælp med en interim CFO. Det er altså en person med kompetencerne i orden, der kan træde til med det samme og løse de opgaver det er krævet. På den måde kan du altså give dig god tid til at finde den rette kandidat til at overtage stillingen på lang sigt, mens arbejdsopgaverne stadig laves og din arbejdsbyrde bliver mere koncentreret omkring det du måske anser som dine kerneopgaver.

 

Lær hvilken ledelsesstil du synes godt om

På nogle måder kan det at indføre en interim CFO også være en måde at teste, hvordan den nye struktur vil passe ind virksomheden. Såvel som måske lære noget om, hvordan den rolle bedst kan udføres i forhold til ledelsesstil og andre parametre. Og der kan en interim CFO måske være et godt grundlag at gøre sig disse erfaringer på, da det er givet, at det er en midlertidig løsning fra starten af.