n11

Er du gået i gang med et byggeprojekt med frygtet for, at du ikke kan vedligeholde formen, så frygt ej, det behøver nemlig ikke have negativ påvirkning. Du kan nemlig kombinere træningen med arbejdet. Grib værktøjet i hånden, tag fat og brug din krop og dine muskler – pludseligt er dit gør-det-selv-projekt slet ikke så skidt endda. 

Hammer

Byg på budget = penge til træningsudstyr

Hvis du sidder i en situation, hvor du skal til at i gang med et gør-det-selv-byggeprojekt, så frygt ej for din træning. Hvis du blot tilrettelægger dit byggebudget således, at du har råd til begge dele, så er det super optimalt for, at du kan for det hele til at gå op i en højere enhed, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Tips til træningsøvelser i dit gør-det-selv-projekt

Hvis du alligevel ikke vil bruge penge på både værktøj, materialer og træningsgear, så kan du passende kombinere de to ting! Her får du tips og idéer til indbyggede træningsøvelser i dit gør-det-selv-projekt.

Trillebøren

Frem med trillebøren, læs den godt op, og så er det ellers afsted. Brug din egen håndkraft på at flytte ting, fremfor at leje en minigraver eller lignende. Gentagelserne gør, at du får trænet samtidigt med, at du udfører en opgave.

Hammeren

Når du skal hamre, er et tip, at du vælger en lidt tungere hammer, end du måske ellers ville have gjort. På den måde får du mere vægt i håndledende, og skal bruge en større svingkraft end med en mindre og lettere hammer.

Crossfit

Saven

Når du skal save, må du prøve at læge vægten de rigtige steder, så du i sidste ende kan mærke det i dine muskler. Overgør dine bevægelser, og vupti, pludseligt føles det som en skulderøvelse fremfor et surt arbejde. 

Skruetrækker vs. Boremaskine

For at få mest muligt ud af dine muskler, bør du vælge håndkraft fremfor maskinkraft – også når det gælder skruetrækkere og boremaskiner, her vil skruetrækkeren måske ikke umiddelbart være at foretrække, men du vil ikke fortryde det.

Gør-det-selv vs. Få-hjælp-af-en-ven

Ned i knæene

Når du løfter, flytter eller arbejder med materialer, så er et godt tip, at du går ned i squats eller i lunges. På den måde for du kombineret dine daglige øvelser med dit gør-det-selv-projekt. Smart ikke?

Der er altså flere måde hvorpå du nemt og enkelt kan kombinere din træning med dit gør-det-selv-projekt.