n11

Der er desværre alt for mange, der ikke synes, at de får trænet nok. De har måske et medlemskab til et fitnesscenter, men får det bare aldrig brugt. Det er en ærgerlig ting da det bare gør, at man går rundt og har dårlig samvittighed. Det gør ikke noget godt for noget. Hvis man i længere tid har haft det sådan har man to muligheder. Den første er at melde sig ud og lægge medlemskabet på hylden for en tid. En anden ting man kan gøre er at gøre noget ved det. Man kan hyre en instruktør eller personlig træner der kan hjælpe en med at komme i gang. For det er ikke nok at finde en god træningsrutine online. Der skal også den mentale styrke til og det er ofte den, som er svær at få gang i. Derfor er det bedre, at man sørger for at komme godt i gang med en person er kan motivere en lidt.

Udstrækning

Det hele starter med en samtale

Når du bestiller tid hos en personlig instruktør går man aldrig i gang med at træne lige med det samme. Man venter nemlig lidt tid med det for den første gang snakker man bare lidt. Man snakker om hvad man har af forventning til træningen og hvad man ønsker at få ud af den. Desuden snakker man også om mentale blokeringer. Det er de aspekter der gør, at man ikke altid kan tage sig sammen til at træne. Alle mennesker har forskellige mentale blokeringer, som spiller ind når vi ønsker at gøre noget aktivt, men ikke kan få os selv til det.

Koster den personlige træner lidt penge er det ikke noget du skal lade dig afskrække af. For når det kommer til dit helbred er kun det bedste godt nok. Lån 12000 uden sikkerhed og så er du i hvert fald sikker på, at du har nok penge til mange timers rådgivning i fitnesscenteret.

Stærk mand

Få en ven med i fitness

En af de ting, som kan virke mest motiverende for de fleste mennesker er at træne med en anden person. Det er nemlig en af de ting, som kan gøre, at man kan tage sig sammen til at træne. Lån nogle penge sammen og tag ned og træn og nyd det sunde liv. Dernæst kan I sammen gå hjem og lave noget plantebaseret mad, som I kan nyde sammen og desuden nyde, at I er så dejligt sunde begge to.