n11

Gilpa hundefoder har været på det danske marked i mere end 25 år, og er fortsat et fodermærke, som der er stor efterspørgsel på. Med årene er hundeejere blevet mere fokuseret på hvad de  fodrer deres hund med. Ifølge forskellige undersøgelser har det vist sig, at det er vigtigt at hunden får en bestemt sammensætning af protein, fedt, mineraler, vitaminer og lignende ingredienser. Der er forskel på hvordan denne sammensætning er for henholdsvis hvalpe, voksne og ældre hunde. Det skyldes, at energiniveauet er forskelligt for den enkelte hund.

Køb foder til en god pris:

Der er mange hundeejere der brokker sig over, at dyrlægens foder er dyrt at købe. Foderet er typisk lidt dyrere end andre steder, fordi det specifikt er diætfoder til syge dyr. Der er lavet mange foderstofanalyser for at finde den helt rigtige sammensætning. Man kan sagtens købe foder andre steder uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Gilpa hundefoder kan f.eks. købes online, da flere hjemmesider har foderet på lager. Hundefoderet kan købes til fornuftige priser, hvilket betyder, at de fleste hundeejere kan få råd til at købe det.

Køb det online:

Det anbefales, at du løbende holder øje med hjemmesider der sælger hundefoderet. Indimellem kommer foderet på tilbud, så det godt kan svare sig at købe mere end en sæk af gangen. Det kan også være en god ide, at sammenligne flere hjemmesider med hinanden. På denne måde sikrer du dig at finde foderet til den billigste pris. Jo billigere man kan finde foderet, desto bedre er det. Det gode ved at købe foder online er, at de fleste hjemmesider har en hurtig levering. Det vil sige, at hvis du akut står og mangler foder, så har du det typisk dagen efter.

foder til hunde

Det tager ikke lang tid at lave en ordre online. Det gode ved at bestille online er desuden at man ikke behøves at køre efter foderet. Man kan få det leveret til døren, så du ikke skal bruge tid og transport på at hente det et sted.

Hvad synes folk:

Folk er generelt meget tilfredse med Gilpa hundefoder, hvilket også kan ses, hvis du læser anmeldelser på internettet. Hundene kan lide foderet og hundeejerne er glade for, at de ikke bliver ruineret ved at købe det. Hvis du gerne vil vide noget mere om folks meninger, så læs denne vurdering. Sortimentet bliver løbende ændret, så der kommer nye smagsvarianter på markedet. Samtidig kommer der nye foderprodukter på markedet, som tager højde for noget bestemt hos hund. Det kan f.eks. være foder indeholdende meget glukosamin, som er godt for leddene til især den ældre hund.

Success:

Fremtidsmæssigt ser det godt ud for Gilpa hundefoder, da produktionen er i stor udvikling. Den store efterspørgsel gør, at omsætningen stiger og stiger for hvert år der går. Alle slags hunde kan tilbydes Gilpa hundefoder, da foderet både er egnet til små hunde og store hunde. Foderpillerne fås i forskellige størrelser, så de kan tilpasses den enkelte race. Der er f.eks. mange små hunde, som ikke har lyst til at spise store hundefoderpiller.

Godt foder til allergihunde:

Hvis du har en allergihund så kan Gilpa hundefoder være det rette for den. Nogen hunde er plaget af udslæt og kløe selvom den er på allergifoder. Det er dog forskelligt hvordan det virker på den enkelte hund. Ifølge hundeejere virker Gilpa hundefoder rigtig godt på deres hunde, fordi det har den rette kombination af indholdsstoffer.

hund med foder

 


Indlægget er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.