n11

Træning er at ødelægge sine muskler. Eller: Så firkantet kan det nok ikke stilles op. De skulle jo gerne vende styrket tilbage. Men indtager du ikke de rette næringsstoffer, kan du lige så godt glemme at gå ned i fitnesscentret. For at træne uden at indtage rigelige mængder af bl.a. protein fører bare til, at kroppen bliver udkørt. At indtage meget af ét næringsstof bør nu ikke ske på bekostning af andre.

 

Få næring via hampolie

Søger du nye kilder til mange af de næringsstoffer, kroppen skal bruge for at kunne fungere? Fx kan du overveje hampolie, du kan købe inde på https://www.canavita.dk/collections/hampolie. Hvorfor så lige det? Jo, hampolie er rig på vitaminer og mineraler, herunder B-vitaminer og zink, kalcium og kalium. I øvrigt har det proteiner og omega 3- og 6-fedtsyrer. Hampolie giver dig mange byggesten.

 

Du bliver ikke skæv af et lovligt produkt

Men bliver du ikke skæv af at indtage hampolie? Nej, ikke når du indtager et lovligt produkt, hvor der er lagt et låg over, hvor stor en procentdel af olien det psykoaktive stof THC udgør. Det skulle gerne være mindre end 0,2 procent af et hampolie-produkt, som udgøres af THC. Faktisk behøver du slet ingen recept for at kunne købe disse produkter og kan derfor umiddelbart finde dem online.

 

En hjælpende hånd til afslappelse

Selvom du ikke ender i en hashrus af at indtage et lovligt produkt med hampolie, kan du alligevel – i tillæg til at give kroppen masser af næring – få dulmet nerverne. Produkter med CBD-olie har en god historik, hvad gælder at hjælpe mange med at finde roen. Ikke fordi alle umiddelbart mærker en effekt, men har du brug for en hjælpende hånd til at slappe af, hvorfor så ikke prøve hampolie?

Gå på nettet (du kan fx klikke ind på linket ovenfor) – og læs mere om hampolies egenskaber.