n11

At sidde i sofaen og planlægge ens fremtidige liv er nemt. Faktisk er det så nemt, at det er en aktivitet, som mange mennesker udfører dagligt. De forestiller sig hvordan de dagen efter bliver en bedre version. Desuden forestiller de sig hvordan de får brugt det kort til fitnesscenteret, som de har haft i flere måneder. Lige pludseligt kan man sidde og fantasere så meget, at man næsten selv tror på det. Dagen efter starter den helt almindelige hverdag. Og når man er færdig med en lang arbejdsdag, ender man måske igen i sofaen og så kommer man ikke op herfra. Det er formentligt en situation, som rigtig mange kender til. Dog er det muligt at gøre noget ved alle disse drømme man har om fremtiden. En ting man blandt andet kan gøre er, at man kan få noget motivation. For det er ofte mangel på motivation, som gør, at man ikke får gjort noget ved det. 

hurtigloeber

Kontakt en personlig træner og kom i gang

For det meste skal motivationen til en mere aktiv livsstil og mere motion generelt komme udefra. Det nytter ikke, at man selv sidder og banker sig selv i hovedet med det ene og det andet. I stedet for bør man få noget hjælp udefra. Det er en ærlig sag, at man har brug for det. Så når man sidder og har store ambitioner for fremtiden bør man handle med det samme. Således undgår man, at det bliver ved tankerne. I stedet får man gjort noget ved det hele og det er vigtigt. 

Idet man får tanken om, at man vil leve sundere og mere aktivt kan man kontakte en personlig træner. Heldigvis er der rigtig mange, der kan hjælpe dig med at komme i bedre form. For eksempel kan du søge lidt online her vil du meget hurtigt finde en personlig træner du kan kontakte. Det gode ved denne type af trænere er, at den første vejledningstime for det meste er gratis. Det er en god ting da du kan se personen an. Det er vigtigt, at man har god kemi. For man skal bruge meget tid sammen. Derfor er det vigtigt, at du har tiltro til vedkommende og at du kan mærke, at personen har tiltro til dig. Det er også altid en god ide at kigge lidt i portfolio. Det er en god ide at se hvilke resultater den pågældende træner har opnået tidligere. Hvis personen har hjulpet mange med at bevæge sig mere og tabe sig, kan det sige noget meget positivt om vedkommende.

stepmaskine

Hav det sjovt når du bevæger dig

Typisk vil en personlig træner spørge dig om hvordan du bedst kan lide at bevæge dig. Det er meget ofte sådan, at træneren tager udgangspunkt i dine præferencer og ønsker. Og her kan det sagtens være, at du faktisk ikke kan lide at være i et træningscenter. I stedet er det måske bedre, at du anskaffer dig en airtrack

En airtrack er en madras, som man pumper luft i. Når man har gjort det, kan man bruge denne madras til at hoppe på. Det vil sige, at den fungerer som en trampolin. Det er en oplagt måde at bevæge sig på. For ved at hoppe får man bevæget sig på en ny måde, som er god for krop og sjæl.