n11

Har du en travl hverdag, som oftest står på hårdt arbejde, hente børn, rengøring, madlavning og andre pligter? Så kender du nok også til, at det er svært at presse træning ind. Faktisk handler det blot om at få den rette rutine.

For ligesom du har tid til de mange andre pligter, vil du også have plads til cardio træningen. Det handler om prioriteringer og rutiner. Du er vant til at lave mad hver dag, derfor er der en fast rutine for dette, så du når det. Det samme gælder, når det kommer til træningen. Der skal laves en fast rutine.

træning

Find en god rutine

For at du kan komme godt i gang med cardio træningen, bør du finde et godt træningsprogram. Cardio træning handler om at træne din udholdenhed og belastning over længere tid. Derfor skal dette også indgå i dit træningsprogram.

Det kan være, du skal have nogle forskellige stationer i hjemmet, som du kan bruge i dit program. Det kunne være et løbebånd, nogle håndvægte og en måtte, som ligger klar.

På den måde kan du skifte træningsudstyr under træningen. Hvis du ikke har mulighed for dette i hjemmet, så kan du også melde dig på et hold, som træner cardio.

Dem findes der flere af. Derfor er det blot at finde et hold, som passer ind i dit skema. Hvis du melder dig på et hold, er du også sikker på, at du kommer afsted. Så har du nemlig meldt dig til, og der vil være nogle, som venter på dig.

Det giver en større motivation til at komme afsted. Du kan også starte sammen med en god ven eller din partner.

Pas på kroppen, når du har trænet

For at du kan blive ved med at have motivation til at træne, skal du passe på din krop. Det kan du gøre ved at få strækket ordentligt ud efter træningen. Det kan også være en varmepude, som skal være det rette valg for dig.

Den kan hjælpe dig med ømhed i muskler efter træningen. Der findes mange varmepuder at vælge imellem, så du kan med fordel kigge på varmepuder test. På den måde, finder du den helt rigtige pude til dine behov.

Du skal dertil også få spist og drukket ordentligt både før og under træningen. Det vil give et større overskud, som giver dig motivation til at træne.