n11

Hvis du driver en sportsforening eller måske bestyrer et fitness center, så er det under alle omstændigheder vigtigt at medlemmerne skal have gode rammer at færdes i, så de føler sig trygge og godt tilpas.

Hvis du for eksempel har et fitnesscenter, er det vigtigt, at der er rent. Der skal også være et bredt udvalg af fitness-maskiner, der skal være hjælp og vejledning at hente til de forskellige maskiner og øvelser, og så må der gerne være nogle hold, hvorpå medlemmerne kan motiveres i flok. Herudover er det vigtigt at fitness centeret ikke roder. Derfor har du brug for en masse opbevaringsplads – du kan for eksempel kigge på disse grenreoler til dette formål. Grenreoler kan ikke opbevare medlemmernes ting men de kan minimere den plads du bruger på opbevaring således der bliver plads til mange garderobeskabe og et større træningslokale.

grenreol

Der findes rigtig mange fitnesscentre og idrætsforeninger, så det kræver sit at holde på medlemmerne. Til gengæld er folk ofte ret loyale, hvis når de først finder sig godt tilrette et sted.

At fastholde medlemmer

Det er vigtigt at kunne tilbyde så varieret en træning som muligt, for at holde folk til ilden og for at få endnu flere medlemmer til. Ud over forskellige træningsmaskiner, så er det især på holdfronten, at der kan varieres og eksperimenteres. Har man et bredt udvalg af hold, både klassiske og nye, så er der mulighed for at ramme endnu fleres interesse. Holdene kan hjælpe med at motivere og gøre det nemmere for medlemmerne at møde op, da det er lidt mere forpligtende, end at skulle træne med sig selv. Man kan også udvide med træning i det fri, når det er vejr til det, og måske alligevel for varmt til at træne inde for. Det handler altså om at bevare det, som medlemmerne godt kan lide og samtidig lave fornyelser, så man følger med udviklingen og træningsmoden.

træning

Gode forhold til medlemmerne

Ud over træningsfaciliteterne er det også godt med gode omklædnings- og bade muligheder. Badeområdet skal være rent, og rengøres løbende i løbet af dagen, da det hurtigt bliver meget beskidt, da det benyttes af mange. Er der for beskidt, vil folk ikke bruge det, og bader i stedet derhjemme. Hvis de ikke har tid til at tage hjem at bade efter træning, så vil de måske i stedet springe en træningsgang over. Og det går jo ikke. Omklædningsrummet skal også være rent, og der skal være god mulighed for at låse sine ting solidt inde. Til det vil det være oplagt at vælge værkstedsskabe eller lignende. Det er gode og solide skabe med lås, som ikke lige er til at bryde op. Det vil skabe tryghed, at man uden bekymring kan efterlade sine ting nede i omklædningsrummets skab. Værkstedsskabene er fremstillet i solide materialer og er dermed også slidstærke og holder meget længe.

Den sunde træning

Det er sundt at træne, og alle bør derfor gøre det. Derfor er det uhyre vigtigt at få så mange som muligt til at være med. Der er mange muligheder for træning og bevægelse, derfor må der findes idrætsforeninger, fitnesscentre og træningsformer for alle, uanset hvor begejstret man end måtte være for sport. Alle ved at det er sundt, og at de bør gøre det, så det er bare med at få dem med til noget bevægelse.

 


Indlægget er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.