n11

Det er snart ved at være sommer igen. Det betyder, at vi snart for alvor kan få lov til at komme ud i haven og pusle om alle vores blomster, urter og planter. Mange er sikkert gået i gang med at forberede deres have, så den stå knivskarpt til sommer. Der er også masser af ting, man kan gøre allerede nu. Det kunne være at fjerne ukrudt eller jævne jorden. Nogle er sikkert også ude og købe alt det udstyr, de skal bruge, når sæsonen for alvor går i gang. Hver mand eller kvinde gør det han eller hun kan, for at sikre sig, at deres have kommer til at være smuk, frodig og idyllisk. Men hvad skal der egentlig til, for at opnå den smukke og harmoniske have, som mange går og drømmer om? Hvis du læser med herunder, kan du ganske gratis få tre supergode tips til, hvordan du kommer et skridt nærmere den have, som du går og drømmer om.

trimme

1. Lav din egen kompost og få større udbytte i din køkkenhave

Alfa omega inden for dyrkning af planter og blomster er god og næringsrig jord, som planterne kan vokse i. Du har sikkert også slæbt rundt på tonsvis af poser med muldjord gennem din tid. Men hvad nu hvis, du helt selv kunne producere den gode jord? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Med en kompostbeholder, kan du lave din helt egen kompostjord. Denne jord indeholder al den gode næring, som dine planter og blomster elsker. Det er slut med at bruge penge på dyr muldjord – nu kan du dyrke det derhjemme i din egen have!

2. Trim dine hækkes så de altid står skarpt og lige

Vil du have din have til at fremstå harmonisk, så er det en god idé at trimme dine buske fra tid til anden, så de altid står snorlige. Du har sikkert prøvet at stå med en grensaks og forsøgt at klippe buskene til, men det er som om, det aldrig ser helt rigtigt ud. Hvis du virkelig vil se gode resultater, bør du i stedet anskaffe dig en rigtig hækkeklipper. Et rigtig godt bud er en ryobi hækkeklipper. Her får du alle de egenskaber, du skal bruge – samt lidt mere til. Føler du dig lidt ekstra kreativ, kan du eventuelt klippe dine buske i spændende figurer.

Sommerfugl

3. Anskaf det rigtige bunddække så du undgår ukrudt

Vil du undgå, at der spreder sig ukrudt om dine blomster, er det vigtigt, at du har bunddække. Du skal i øvrigt sikre dig, at du har fået fat i det helt rigtige af slagsen. Alt efter om dine blomster står i sol eller skygge, skal du have det bunddække, der passer til forholdene. Er jorden sur, skal du også have bunddække, der egner sig særligt til denne type jord. Vil du vide mere om dette, så klik på dette link

Når du har ordnet alle haveopgaverne, vil du føle, at du har været fysisk aktiv, ligesom hvis du havde været en tur i træningscentret.