n11

Når man træner rigtig hårdt, skal der stadig være plads til hviledage. Hviledagene er nemlig lige så vigtige som selve træningen. Uden den, kan musklerne ikke klare presset. Men det kan være svært at holde hviledag for dem, der elsker at træne rigtig meget. Det er dog altid vigtigt. Men der er noget du kan lave, som kan være lige så sjovt som træning, bare på en lidt anden måde. Spil, og mere specifikt poker og andre kortspil.

poker

Lær at spille en af de mest populære spil, poker

Poker har længe været en af de mest populære spil, når det gælder kortspil. Du har sikkert set nogle gamle hvide mænd spille det sammen på film eller tv, og det ser altid lidt vildt ud. Det ligner noget de rige og kloge spiller, men du kan altså også lære at spille det, selvom du starter fra bunden. Det er et spil, hvor alle kan være med.

Læs alt om poker på pokernyheder, så du kan følge med i de nyeste ting om poker. Hvis du keder dig og savner træningen rigtig meget på din hviledag, kan du bruge lidt timer hver eneste hviledag på at lære poker spillet. Det er ikke nemt at lære, men det bestemt interessant og ret sejt.

kortspil du kan spille

Lær andre spil at kende

Når du først har lært poker, kan det føles helt vildt godt at kunne sådan et fint spil. Du kan altid blive bedre til det, jo mere du spiller. Så det stopper ikke bare, når du har lært, hvordan man spiller. Men bliver det for meget poker på én gang, kan du lære andre populære kortspil at kende. Det kunne for eksempel være Blackjack eller bridge.

Det gode ved at lære flere kortspil at kende er, at du nu kan spille med familie og venner. Du kan lære dem, hvordan man spiller poker, og det kan også være en type af familiehygge. Du skal bruge din hviledag på at hvile dig, og det er ret nemt, hvis du bare sidder og spiller lidt. Så prøv at lære populære kortspil som poker at kende, hvis du keder dig på dine hviledage.