n11

Der er i dag mange, der er hoppet med på den bølge af sundhed, som der efterhånden skyller ind over os. Det betyder, at vi er flere, der er begyndt at tage de sunde tiltag til os i hverdagen for eksempel, når det kommer til sunde og nærende måltider samt regelmæssig motion. Og lige præcis når det kommer til motion, så kan der være behov for lidt ekstra i hverdagen, så det er muligt hurtigt at blive kølet ned og igen blive klar til de ting, som hverdagen byder på. Efter en hård træning er pulsen nemlig helt oppe i det røde felt.

Både dig selv og din hund skal have mulighed for at få pusten igen

Og det er netop derfor at du bør tage et kig på de muligheder, som der byder sig for dig for at blive kølet ned. Du kan for eksempel vælge at tage et koldt bad, således du meget hurtigt får svedperlerne vasket væk, men fordi du ikke på den måde får ro på din vejrtrækning, er det faktisk bedre, at du sætter dig roligt eventuelt udenfor med noget koldt vand og på den måde får din puls på et mere normalt niveau. Det samme gælder din hund, hvis for eksempel den har været med dig ude at løbe.

hund

Invester i en kølende hundeseng til din hund – den er også god på de varme sommerdage

For den kan det nemlig også blive hårdt, hvis der er tale om en længere tur, og derfor er det også vigtigt, at den får mulighed for at køle ned. Det kan den for eksempel gøre, hvis du vælger at investere i en kølende hundeseng. På den måde kan den nemlig lægge sig inden for og på den måde få pusten igen. En kølende hundeseng er desuden en rigtig god ide, når sommeren melder sin ankomst, idet især de langhårede hunde har en tendens til at blive rigtig varme, når først temperaturen stiger. Det er således noget, der kan give lidt ro i hverdagen og en bedre søvn om natten for din hund. Og en hund fortjener altid at være glad og veludhvilet.