n11

Søger du altid smarte løsninger, der kan hjælpe dig, selv når det ser slemt ud? Så kan det være din heldige dag, for en god, smart rygsmerteløsning får du her i artiklen.

Ønsker du en længere og måske smartere løsning, eller en der understøtter den første. Så kan det være, du skal få dig noget mere tid til at dyrke motion.

Der kan nemlig være tid at hente i dit arbejde, som vil sætte dig fri til at styrke din krop.

Smerter i kroppen

Køb noget tøj, der støtter dig bedre

Den smarte løsning er holdningskorrigerende tøj. Og det er faktisk rimelig smart. Det er tøj, der hjælper dig med at holde din ryg på plads.

Vi ved jo snart alle sammen, at kontorarbejdet har nogle trælse følger for vores kroppe. Vi begynder at hænge, vores kroppe falder sammen, og ryggen tager skade.

Så hvorfor ikke gøre noget ved det, når der faktisk er mennesker, som har oplevet det her og har fundet en genial løsning. En t-shirt, der hjælper dig og dine problemer i ryggen, kan gøre din hverdag en stor hjælp.

Det kan være en noget ekstra til den træning, du allerede er i gang med. På den måde kan du sikre din ryg mod kommende udfordringer.

Kom op fra skrivebordet og brug din krop

En løsning, der passer meget godt til den anden, er at få brugt din krop, når du har fri. 

Det kan også være et hævesænkebord, der kan hjælpe din ryg til at stå op, når du arbejder. Det er også en hjælp for mange. Men motion har altså altid kunne gøre jobbet for os mennesker.

Tænk bare på mennesker for 100, 200 eller 20.000 år siden. De sad ikke bare og kiggede på en computerskærm, derfor havde de ikke i lige så høj grad problemer med ryggen – til gengæld havde de andre, større problemer.

Motion, som f.eks. en løbetur, kan være med til at styrke hele din krop. Den gør, at din ryg kan klare en større belastning, som at sidde foran en computer i mange timer. 

Det kan også være det lokale fitnesscenter, der fortjener et visit lidt oftere. Får du trænet din ryg der, vil det have en stor betydning for dine rygproblemer på jobbet. Så længe du træner ordentligt og tænker på ryggen. Du skal helst ikke gøre mere skade end gavn jo. 

Rolig mand

Få eventuelt hjælp til nogle opgaver

Er det tiden, der er problemet for løbeturen, kan du heldigvis få noget hjælp på jobbet. Sidder du og skal skrive et blogindlæg, men ved, at det tager lang tid for dig.

I mange tilfælde kan det slet ikke svare sig, ikke bare at hyre en tekstforfatter til jobbet. Så hvorfor ikke få nogle til det, der kan give dig lidt fritid, så du kan styrke din ryg.