n11

Når man arbejder i en virksomhed, har man typisk altid ét fælles interessepunkt. En fælles interesse i virksomheden, og det den kredser omkring. Men når man har fri fra arbejde, kan man have 100 eller 1000 forskellige interesser. Så hvordan finder man én gave, der er tilpasset alle disse forskellige interessepunkter? Nogle går måske op i kaffe, nogle i mad, nogle i træning og nogle i noget helt fjerde. Så hvordan vælger man den perfekte gave til sine medarbejdere, som gør alle glade og tilfredse? 

høretelefoner

Træning, musik eller øl?

Når man skal finde en gave til sine medarbejdere, kan det altså være svært at finde hoved og hale i, hvordan man finder en gave, der falder i alles smag. Hvor i al verden skal man starte? Derfor kan det være en god idé selv at lade medarbejderne vælge sin gave. Vælg selv gaver medarbejdere online. Når man giver medarbejderne mulighed for selv at vælge deres gave, så tilgodeser man alle medarbejderne og deres forskellige interesser. På den måde kan medarbejderne vælge mellem alt fra eksempelvis gavekurve til pizzasten, høretelefoner og så videre. Konceptet er, at man som virksomhed vælger, hvilket budget gaverne skal være indenfor. Ud fra dette budget får medarbejderne en række forskellige gaver, de kan vælge mellem ud fra det fastsatte gavebudget. Det vil helt sikkert skabe glæde hos alle medarbejdere uanset om man går op i mad, træning eller noget tredje.

Crossfit

Nyt udstyr til træning

Flere og flere bliver med tiden interesseret i fitness, sund kost og træning generelt. Alt dette for at blive den bedste version af sig selv. Det er jo helt klart en interesse, man bør støtte op om – også som virksomhed. Der er nemlig med stor sandsynlighed også nogle, der træner i din virksomhed. Netop af denne grund er det en god idé selv at lade sine medarbejdere vælge sine gaver. Nogle ville hade nyt træningsudstyr, andre vil elske det. Hvis man går op i træning, er det utroligt skønt med en gave, der kan optimere træningen og give endnu mere motivation. Hvis man går utrolig meget op i træning, vil en gavekurv med en masse mad og slik blot påvirke træningen negativt. Man bliver altid utroligt motiveret til træning, hvis man får nyt lækkert træningstøj, træningsudstyr, træningssko eller andet godt til træningen. Derfor er det en fantastisk idé at lade dine medarbejdere vælge sin egen gave.