n11

Den mandlige modeverden blomstrer og har gjort det i flere år efterhånden. Det er ikke længere kun damerne, som forbindes med shopping, mange mænd er lige så, ja hvis ikke mere, interesseret i påklædning og modetrends. Men hvad er så på mode lige nu og her indenfor for mændenes verden? Det kan du enten få svar på her eller ved at læse med herunder.

Outdoor-hipster

Ordet ”outdoor-hipster” er bl.a. blevet taget i brug hos Euroman og referer til den nye trend, der hersker blandt mændene om at se ud som en vandrer, spejder eller anden form for udendørstype. Det betyder, at items såsom fleecejakker, skovmandsskjorter og rygsække er mere populært end aldrig før. Hvis du kan se dig selv som outdoor-hipsteren, så er det blot om at tage i en friluftsbutik og anskaffe dig det sidste nye friluftstøj.

90’erne er tilbage

90’er stilen har fået en genopstandelse anno 2018. Items som træningsdragter og bøllehatte er på fuld mode igen, og finder især tilhængere blandt den yngre generation. Så er du en af dem, som savner 90’ernes tøjstil, så er der godt nyt at hente for dig. Du skal blote grave dybt ind i klædeskabet og finde den gamle matchende træningsdragt frem, og hvis du var ikke født, eller blot var en bette rolling, så har butikkerne masser af den slags tøjstil hængende.

Læder

Den cool og rå læderjakke har alle dage været en af mændenes favoritter. Det er sådan et stykke beklædning, som aldrig rigtig går af mode. En investering i en læderjakke er altså en langtidsinvestering, da den både er yderst holdbar og en tidsløs klassiker.

Brunt er hot

Efterårets hotte farve er brun. Alt fra brune bukser til brune jakker hitter lige nu. Brun henleder tankerne på delikate ting såsom kaffe, karamel og kastanjer og udsender derfor behagelige signaler. Samtidig er brun en forholdsvis neutral farve, hvorfor den går til mange ting og kan sammensættes på diverse led og fronter i kombination med andre farver.

På med kasketten

En kasket eller cap, som mange af de unge så hipt kalder det, er den perfekte accessoire til dig, som går efter en ungt og afslappet look. Kasketten sender et cool vibe, og du kan bære den til hverdag såvel som fester.

Godt med lag

Det er blevet in med lag på lag påklædning. I stedet for at hive den varme jakke frem, skal du altså hellere iklæde dig flere lag på en gang, gerne så man kan se de forskellige lag. Udover at det har den praktiske funktion, at du kan tage tøjet af og på alt efter, om du fryser eller sveder, så er det også på højeste mode.

Terner

Terner her og terner der. Har du også lagt mærke til en fremstorm af ternede mønstre i gadebilledet, så har det noget at gøre med, at terner super hot i øjeblikket. Nogle tager det ternede look til den yderste grænse med hele sæt bestående kun af terner. Andre holder det i den lidt mere beskedne ende ved fx at bære en frakke eller et par bukser med ternet mønster.

 


Dette indlæg indeholder ikke redaktionelt materiale og er udtryk for skribentens holdning.