n11

Når januar måned nærmer sig, er der mange danskere der laver det nytårsfortsæt, at de skal begynde at træne. Hvorfor gøre det til et nytårsfortsæt, når du kan starte på træningen når som helst? Det handler om vilje, udholdenhed og motivation for at komme i gang med at træne.

Træn sammen

Du kan træne på mange måder 

Det er ikke alle mennesker som har lyst til at tilbringe flere timer om ugen nede i træningscenteret. For nogen er det tanken om at skulle derned der dræner dem for energi, imens andre ikke har tiden eller pengene til et medlemskab. Du kan træne på mange andre måder. 

Der er mange mennesker som bruger løb eller cykling i naturen som kondition, imens du altid kan supplere med øvelser derhjemme. Det eneste det kræver er at du har en træningsmåtte til rådighed. Du kan også gøre brug af de materialer, som er lige foran næsen på dig. Du kan f.eks. bruge elementer på legepladser til styrketræning. 

Få hjælp til at sammensætte et træningsprogram

Hvis du ikke kan se hvordan du kan bruge elementer i naturen til træning, så kan du altid søge inspiration på internettet. Du er bestemt ikke den eneste dansker, som ikke ved hvordan du kan træne gratis og stadig få noget ud af det. Der findes flere hjemmesider, hvor folk skriver om træning samt hvordan du kan inddrage elementer i din træning som f.eks. en legeplads. 

Det er altid positivt at blive inspireret af andre, da dette motiverer til at komme i gang med den hårde træning. På hjemmesiden https://sjovmotion.dk/mad-i-farten/ kan du få inspiration til at komme i gang med træningen.

Træningstøj

Træn med en anden

Hvis du ikke har lyst til at træne alene, så kan du altid hive din partner eller en af dine gode venner med. Der er mange fordele ved at have en træningsmakker. Du har en makker som du ikke må svigte, og derfor bliver du tvunget til at træne – også selvom du er træt og kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Du vil altid være stolt af dig selv når du har gennemført træningen, selvom du ikke havde det store overskud til at forbrænde kalorier.