n11

Der er mange mødre på barsel som gerne vil i gang med at dyrke motion efter deres fødsel. Det kan ikke undgås at der sidder et par ekstra kg på sidebenene efter en graviditet. Mange kvinder føler de skal i gang med vægttabet samt opstramning imens de går derhjemme med den lille. Det kan være svært at komme i gang når man er startet på arbejde igen, og skal have en ny hverdag til at hænge sammen. På barsel er der mere overskud til at komme i gang med træningen. Hvordan bærer man sig ad med det?

Træn med barnet

Hvordan vil du dyrke motion?

Det er meget individuelt hvad den enkelte kvinde er til af motion. Nogen vil gerne løbe, imens andre nøjes med hjemmeøvelser og lange gåture. Uanset hvordan du træner så skal du have mulighed for at have dit barn med dig. Der findes forskelligt udstyr som kan bruges i denne forbindelse. Du kan f.eks. købe strækvikler så det er muligt at tage barnet med på lange gåture eller lave hjemmeøvelser og dermed bruge barnet som ekstra vægt. Du kan sagtens være kreativ med dine træningsteknikker, så det bliver sjovt for både dig og barnet.

Køb det nødvendige babyudstyr 

Mamamilla har gode bud på babyudstyr som du kan købe i forbindelse med din træning. De forhandler udelukkende udstyr i god kvalitet således, at udstyret kan holde i mange år. Du kan købe en babynest så du har noget at kunne lægge dit barn i imens du træner. Dette kan være effektivt, så du kan have barnet liggende ved siden af dig. En babynest former sig efter barnet og skaber dermed tryghed. Du kan være heldig at dit barn vil tage en god lang lur i den, så du kan få fuld udnytte af din træning imens.

Få andre med i træningen 

Det er ikke altid så hyggeligt at træne alene. Derfor kan det være en god ide at tage en anden mor på barsel med på lange gåture. På denne måde kan i snakke sammen samtidig med at I får rørt jer. Du kan være heldig at inddrage mødre gruppen i din træning, så de forhåbentligt også får lyst til at træne. Det er altid hyggeligt at være fælles om et mål, så man har nogen at støtte sig til. 

Sundhed

Kom godt i gang 

Det er altid hårdt at komme i gang med træningen, men når du først er kommet i gang, vil du være taknemlig for at gøre det for dig selv.