n11

Hvis du gerne vil se resultater af din træning og den nye livsstil, som den hårde træning ofte kræver af de fleste af os, så kan det være en god ide at finde noget motivation. En form for godbid for enden af tunellen eller et overordnet mål, som kan fejres. Det kan for eksempel være en rejse ud i verden. Læs med her om gode motivationsture og ikke mindst fordelen ved at motivere sig selv og sin træning til nye og bedre resultater.

Se hen imod sommerferien

Et super godt fokuspunkt for dig som gerne vil opnå resultater med din træning kan være sommerferien, som for de fleste af os, ikke er mere end et par måneder væk. Sommerferien kan sommetider være en skræmmende størrelse og et tidspunkt på året, hvor vi smider tøjet og nyder solen ved stranden i både Danmark og resten af verden. Beslut dig derfor for at sommeren skal være tidspunktet, hvor du vil fremvise dine positive resultater med din træning. På den måde kan det måske motivere dig til at fortsætte med det gode arbejde.

øvelser

Bar mave og intet bildæk

Sommeren behøver nemlig ikke være bar mave og bildæk, hvis bare du giver den en ekstra skalle og beslutter dig for, at give alt hvad du har i dig for at nå dine mål og den der strandtur, hvor du ikke skal være selvbevidst, når du smider trøjen og nyder solen.

Bundesligaen tur/retur

En anden måde at motivere sig selv på med rejser, er ved at give sig selv en godbid, når man har nået sine delmål. Det kunne for eksempel være en tur til Tyskland og se en eller flere bundesligakampe. Det handler her om at unde sig selv nydelse, når først de gode mål er nået med ens træning. Med et eksempel som bundesligaen, vil man altid kunne komme igen året efter, når de næste mål på vægten eller din træning er nået. På den måde har man løbende noget at se frem til og en godbid, som hele tiden vil stå som et mål med ens træning.

stadion

Kom i form til oplevelsesrejsen

Endelig kan en motivationstur også være flere udfordringer for dit sind og kroppen. I den forbindelse kan det jo være målet i sig selv at blive i form til de strabadser, man skal ud og opleve på sin rejse. Det kan være riverrafting, skiløb, cykelferie, klatreture og en lang række af andre gode fysiske udfoldelser, som kan være med til at flytte dig både fysisk og psykisk. Somme tider er det de mentale udfordringer og forberedelserne hen imod det mål, som er den bedste form for motivation i ens træning. Her er du nemlig nødsaget til at kunne præstere, når du står der og dit sind er klar til at give op halvvejs.

Lån til din motivationsrejse

Vil du gerne prøve at bruge motivationsrejsen som en aktiv del af din træning, men mangler du den sidste økonomi til at få det il at lykkes, så kan du her klikke dig videre og læse om de forskellige fordele der er ved at tage et lille lån til din motivationsrejse. Husk på, at det her handler om at flytte sig menneskeligt, og at det derfor sommetider er super vigtigt at give sig selv lov til at bruge de penge, som kan være med til at fremme dine resultater.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.