n11

Når man skal få mest ud af træningen som muligt, så er det vigtigste nok at have masser af motivation. Derfor skal du også huske at fokusere på, hvordan du egentlig holder motivationen i top, og det kan du læse mere om her.

nu eller aldrig

Vær positiv og håbefuld

Selvom du ikke kan se resultaterne fra træningen endnu, må du ikke give op. Det er nu, du skal blive ved, sig til dig selv, at du er god, at resultaterne er på vej. Du må aldrig tænke, at du ikke er god nok. 

Hvis det er svært at være positiv, omkring den slags træning du laver, så prøv at lave noget nyt en gang imellem. I stedet for at tage i fitness, så gå udenfor med en ven, og lav noget sjovt med nogle outdoor redskaber. Se for eksempel nogle gode tilbud på dette her.

sund og god mad

Et sundt sind

En anden meget vigtigt detalje er, at du er glad og har et sundt sind. For at opnå et sundt sind, er der mange ting, du kan gøre. Det kunne for eksempel være at spise god og lækker mad, som både er godt for dig, men også smager godt. Du kan altid lære at lave nye opskrifter, for eksempel med en Rygeovn. Mad er en vigtig del af vores liv, og derfor skal det selvfølgelig smage godt og være spændende.

Søvn er også vigtig for din motivation. Det er det, fordi, uden ordentligt søvn, bliver du træt og irriteret. Det er svært at holde en positiv tone omkring livet, hvis man er træt og irriteret, og dermed er det også svært at have motivation til at træne, som jo nogle gange kræver, at du tager dig lidt sammen.

Så når du er bange for at miste motivationen, må du prøve noget ny træning, spise noget lækkert og sundt mad og selvfølgelig få en god mængde søvn. Du må ikke glemme de ting, bare fordi du bruger mere tid af din hverdag på at træne. Husker du det, er du godt på vej til at holde motivationen helt i top.