n11

Cardiocode og træning i det hele taget er en nødvendighed, hvis man gerne vil opnå en sund og stærk krop. Der tænkes der ikke kun på det ydre, men i høj grad på alle kroppens indre funktioner. Når man dyrker cardiocode, så vil man langsomt opleve, at man får en fornyet energi. Det er altid svært at komme i gang, men når man først er kommet i gang, så kører det ofte derudaf.

Når man får mere energi og en følelse af en stærkere krop, så er det meget normalt, at man også får gopåmod til at prøve nye ting og udfordre sig selv. En af de ting, som man an gøre er at tage en overnatning i shelters. Når man er ude i naturen, så kommer man i kontakt med sig selv på en helt anden måde. Der er en anden slags ro i naturen. Lyt til fuglenes melodier, græshoppernes sang og alle naturens andre dyr.

skoven - shelter

Kom væk fra hverdagens ræs og tag en overnatning i naturen

Det er sundt for krop og sjæl at komme væk fra hverdagens ræs, og ikke mindst at komme væk fra storbyen, hvor alting foregår i et højt, pulserende tempo. En overnatning i shelters er selvfølgelig ikke en vild præstation i forhold til kæmpe sportsudøvere, men det er en personlig præstation. Det giver en eller anden form for selvtillidsboost, når man er i stand til at klare sig selv i naturen.

Gratis overnatning i shelters i hele landet

Der findes shelters rundt omkring i Danmark, som er gratis at anvende og til fri afbenyttelse på alle tider af året og døgnet. Det er særligt rundt omkring i Danmarks smukke skove, at du finder shelters. Kendte steder såsom Nationalpark Thy og lignende naturområder vil også byde på muligheder for overnatning i shelters.

Man kan naturligvis også overnatte under åben himmel, men det er nu rart nok at have læ over hovedet, hvis der skulle komme en lille byge. Ved at benytte sig af shelters, så slipper man også for en masse oppakning i form af telt og lignende. Og så har man et mål, som man skal nå til.

Få pulsen op i naturlige omgivelser

Når du har fundet de ønskede shelters, så prøv at tage en løbetur i de smukke omgivelser. Sug indtrykkene til dig og få pulsen op i bedste cardiocode stil. Så kan du belønne dig selv med en god madpakke bagefter – eller måske du er heldig at have valgt shelters, hvor der er et tilhørende bål sted, som kan byde på ekstra meget hygge om aftenen.

hjerte - puls

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.