n11

Du ser dem i fitnesscentrene oftere og oftere. De personlige trænere er over det hele. Dette er bestemt ikke uden grund. Du kan nemlig virkelig rykke et andet menneske, ligegyldig hvilke mål de har med deres træning. Da der er rigtig mange personlige trænere derude, skal du dog være overordentlig skarp på at få promoveret dig ordentlig. 

Det gælder jo om at få fat på kunderne. Herunder kan du læse om, hvad du kan gøre for at få fanget kunderne ind, så du kan vise dem, hvilken fantastisk træner du er.

Se præsentabel ud

Først og fremmest skal du naturligvis se præsentabel ud. Det er vigtigt at fremstå selvsikker og naturligvis også se godt ud. Køb noget lækkert træningstøj, så du udstråler autoritet. Det er dig, der skal vise vejen. Derfor skal du også tage tøj på, der gør det samme. 

Det handler imidlertid ikke kun om, hvad du udstråler. Det handler i den grad også om, hvad du selv føler. Når du skal guide et andet menneske, skal du føle dig selvsikker. Du skal have det godt med dig selv. Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad der virker bedst. For nogen kan en tur til frisuren gøre en kæmpe forskel, for andre handler det om noget helt andet.

For mange kvinder handler det om de små ting. En ny lækker neglelak eller flotte nyplukkede øjenbryn kan gøre en stor forskel. Hvis du kan genkende dig selv i dette, kan du kigge nærmere på https://www.chekos.dk og finde din næste selvforkælelse.

SEO i dit nærområde 

Hvis du vil have en masse kunder ind under vingerne, kræver det naturligvis også, at kunderne ved, at du findes. Ellers er det meget svært at få en forretning op og køre. Det første du helt sikkert skal gøre, er at lave en hjemmeside. Vi lever i en digital verden, og det er på internettet og de sociale medier, de fleste kunder befinder sig. 

En hjemmeside er dog ikke nok. Du skal også sikre dig, at din hjemmeside bliver set. Her er det en god ide at tænke lokalt. Seo Køge er for eksempel vejen frem, hvis du bor i Køge. Seo Køge vil optimere søgeresultaterne, så flere i Køge-området vil få øjnene op for netop din virksomhed. Det behøver naturligvis ikke at være seo køge, såfremt du bor andetsteds. Det giver naturligvis sig selv.

neglelak

Fokuser på bred sundhed

Når du starter din egen lille virksomhed som personlig træner, er det vigtigt at tænke bredt. Det betyder altså, at du ikke kun skal fokusere på træning. De fleste kan blive enige om, at et succesrigt træningsforløb afhænger af mange faktorer. Det handler om daglige rutiner og din kost blandt andet. Derfor kan det være en ide at sammensætte et program, der omfatter hele din kundes liv. Det giver mulighed for at få de bedste resultater. 

Så inddrag hele husstanden. Måske har dit kæledyr også brug for et kosttilskud? Hvis alle er enige om at leve sundere, er sandsynligheden for, at projektet lykkedes også det større. Når du føler dig som en del af et hold, lykkedes tingene bare oftere! Og det vigtigste for dig skal altid være i kundens interesse. Du skal hjælpe sig meget så muligt med til, at din kunde når sine egne mål. Om de er kæmpestore eller meget små