n11

Træning kan ofte gå hen og blive lidt for kedeligt og ensformigt. Det er trods alt de færreste mennesker, der synes det er morsomt at stå nede i et fitnesscenter og hagle svede af sig. Derfor har vi her givet en række gode råd til, hvordan du kan gøre din træningsrutine sjov igen.

Introducer nye elementer

Nogle gange har man bare brug for at lave en lille smule om på sin træning for at man synes det er sjovt igen. Det kan være noget så simpelt som at starte ud med en anden cardio-rutine end man er vant til og hoppe for cyklen i stedet for løbebåndet, før du tager ned og løfter vægte.

Eller måske kan du lave om på din faste løbe rute og afprøve nye steder at løbe? Du kan for den sags skyld også tage et kig på et par gode hundesnore og lokke din lille firbenede ven med ud på en længere lufter. På den måde får du både hunden luftet og får en del morskab på din træning ved at se glæden på din hunds ansigt ved at få rørt sig. To fluer med et smæk.

løb

En drastisk ændring

Andre gange skal der noget lidt større til, før man kan finde glæden ved træning frem igen. Har du nogensinde overvejet, om den træningsform du er i gang med, måske slet ikke er for dig alligevel?

Alle mennesker kan finde glæde i træning men det skal også være en træningsform, som de nyder selve processen af og ikke kun slutresultatet. Overvej derfor at lave en mere drastisk ændring, hvis du finder dig i denne situation.

Der er mange forskellige slags træningsmetoder, du kan prøve af. Styrketræning, zumba, pilates, yoga, løbeture, svømning. Du kan også prøve dig af med en egentlig sportsgren, hvis du føler at der er lidt af et konkurrence-menneske indeni dig. Så er det jo bare med at give sig i kast med tennis, hockey, fodbold eller hvad det nu er for en sport, som kan tænde ilden indeni dig.

Find frem til den træningsform som lige netop du brænder for og du vil hurtig se, at din træning bliver sjov igen.