n11

En af de allervigtigste investeringer vi kan gøre i livet, det er at investere i vores krop og i vores helbred. Vi får kun denne ene krop, og derfor gælder det om at passe på den. Der er flere veje til sundhed og et langt og godt liv. Man kan overvejende sige, at der er to sider af den sag:

  • Det, du spiser
  • Det, du gør med din krop

Start med at sørge for, at kroppen får alle de nødvendige resurser

Det første sted at starte er altid kosten. Sørg for at få nogle vitaminer og gode proteiner, så kroppen har de bedste forudsætninger for at fungere optimalt. Her gælder alle rådene fra den velkendte kostpyramide, som man kan finde rundt omkring på nettet. Har man først styr på kosten, så vil mange opleve, at de får en fornyet energi. Denne energi kan avle mere energi. Det kræver blot, at man begynder at få kredsløbet i form.

Få gang i kredsløbet med cardio træning

Når det gælder træning for at få et sundere og stærkere hjerte, og kredsløb i det hele taget, så er der ikke tale om styrketræning. Denne form for træning styrker musklerne, men ikke så meget hjerte og lunger. Her er vi i stedet ude og snakke om cardio træning. Cardio træning er ikke en specifik og fancy form for træning.

penge_til_cardio_

Cardio træning indbefatter stort set alle former for motion og træning, der får pulsen op og som varer i minimum 30 minutter. Det kan altså være alt fra:

  • Svømning
  • Roning
  • Løbetræning
  • Cykling
  • Og meget mere

Det er altså også en træningsform, som både kan dyrkes i et fitness center, men som også kan dyrkes hjemme i stuen. Er du en af de typer, som ikke er meget for at gå i et fitness center, hvor der er en masse andre mennesker, så er det altså et fint alternativ at have sit eget lille træningshjørne i stuen eller på kontoret, hjemme i boligen.

Sådan kan du få råd til at starte op på cardio træning

Synes du, at det virker som en dyr investering at købe eksempelvis et løbebånd, en romaskine, cykel eller andet træningsudstyr, så er der heldigvis den mulighed, at man kan tage et rentefrit lån. Når det er rentefrit, så betyder det ofte, at man ikke skal betale nogen renter, hvis blot man betaler tilbage inden for en angivet tid. Det kan eksempelvis være en måned.

penge_til_cardio_

Er du endelig kommet dertil, hvor du er klar på at starte cardio træning, så er det bare med at komme i gang, da man ellers risikere at komme ind i en træls periode, en travlt periode eller andet, hvor overskuddet ikke er der til at starte op. Er man først i gang, så er det meget lettere at holde træningen ved lige. Og kan man låne pengene uden at skulle betale renter, så må det siges at være en rigtig god investering i et sundere liv.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.