n11

I dag dyrker en stor del af befolkningen motion i en eller anden afskygning. Det kan være løb, styrketræning, yoga, cykling eller andre forskellige ting. Mange af os kan bedst lide, når vi har nogen at dyrke motion sammen med. Det kan enten være en ven, et familiemedlem eller en kæreste.

Tag i fitness med din kæreste

Mange mennesker benytter sig i dag af fitnesscentre. Det er nemt, og her kan du få alle de faciliteter, du har behov for, for at kunne få mest ud af din træning. Du kan både styrketræne, dyrke konditionstræning, eller benytte dig af diverse holdtræninger, som kan tilbyde dig alt fra hardcore styrketræning til en afslappet yoga træning. Mange af os kan bedst lide at træne sammen med nogen, og der er fitnesscentrerne også et perfekt alternativ. Da det er muligt at komme og gå, som man vil, kan man få det til at passe med for eksempel sin kæreste. Hvis I begge er glade for at træne, vil I kunne udnytte Jeres tid sammen i et fitnesscenter, hvor I både træner, men også har et samvær.

Løbetur
Løb eller gå lange ture med din kæreste

Hvis I er et par, der er vild med at træne og holde Jer i god form, er løbe- og gåture et godt alternativ. Det koster ikke penge, og I kan få det til at passe ind i begge Jeres kalender, samtidig med, at I begge kommer ud og får frisk luft. Alt efter Jeres niveau, kan I løbe eller gå. Det er også altid en god idé at veksle mellem de to ting, da kroppen har brug for at restituere, for dermed at kunne få det største udbytte af træningen. Derfor er det en god idé, at mærker efter, hvad Jeres kroppe kan holde til, hvilket godt kan være forskelligt, hvis I er henholdsvis en mand og en kvinde. Kvinder og mænd, restituerer forskelligt og kan udholdning- og styrkemæssigt holde til noget forskelligt. 

Vægtløft
Lav Jeres eget hjemmefitness

Hvis du ved, at din kæreste er vild med at træne kan du eventuelt overraske hende, ved at købe en træningsmaskine. Der findes utallige af træningsmaskiner, alt fra løbebånd til romaskiner. Du kan lede efter gaver alt efter, hvad din kæreste dyrker mest af, eller hvad du synes, hun fortjener i gave. På den måde, kan I stille og roligt bygge et træningsrum op derhjemme, så I har mulighed for at træne ubegrænset, og lige når tiden er til det. I har også mulighed for at træne sammen, men I kan også sagtens gøre det hver for sig. Dette vil din kæreste helt sikkert sætte pris på, hvis hun er glad for at træne. Derudover er det også en bonus for dig, hvis du deler din kærestes glæde for træning. Derved kan du også give din kæreste et peg om, at det er noget I ønsker at opbygge sammen, så hun også har en træningsmaskine in mente, når hun skal købe en gave til dig. Hvis du ikke er på jagt efter træningsmaskiner, kan læse om andre gaveideer til din kæreste her.   

 


Dette indlæg er udtryk for skribents holdning og artiklen indeholder ikke redaktionelt stof.