n11

Har du en travl hverdag, hvor du har et fuldtidsarbejde og ovenikøbet små børn, der skal bringes og hentes i institution, har du sikkert nok at se til, og husets vedligeholdelse falder lidt i baggrunden. Der er sikkert en tagrende, der burde blive renset, fordi den er fyldt med blade, et tag, hvor der gror mos og alger på og fliser, der burde få en god gang rens. Men alle disse projekter udskyder du, fordi hverdagen kalder på din fulde opmærksomhed.

Få hjælp af professionelle

Her er det befriende at vide, at der faktisk findes professionelle, der kan tage sig af disse ting, så rent faktisk kan gøre det, du skal: Passe dine børn og dit job med god samvittighed. Her ser vi på to ting, de kan udføre for dig, så du løbende vedligeholder dit hus, så du sikrer dig mod kommende skader på huset.

Få renset fliserne

Har du et stort gangareal fra carporten og op til hoveddøren eller en stor flisebelagt terrasse, er der sikkert over tid groet mos og ukrudt ned mellem revnerne samt ovenpå fliserne, der giver dem et grønligt look.

Disse gevækster kan du få renset, så dine fliser ser spritnye ud igen, blot med en ordentlig omgang flise-rens. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser pris, så du ved, hvad dine udgifter forbundet med det ville være.

Få renset tagrenderne

Det er ofte en overset ting hos husejere, at tagrenderne skal renses, fordi de som regel passer sig selv, og oveni befinder sig i en højde, som man ikke ser til dagligt.

De bliver dog løbende fyldt op af blade, grene, mos, mudder, støv og regnvand, hvilket gør, at de stopper til, og dette skaber et springvand af vand ud over tagrendernes bredder. Når du først har dette akutte problem inde på livet, skal de renses mere spontant, men dette kan du undgå, hvis du løbende får dem renset af et professionelt tagrenserfirma.

Hvis du har tagrender højt oppe, kan de bruge en teleskopstang, så de kan stå nede fra jorden af, og rense dem, samtidig med, at de filmer tagrenderne, så du kan se resultatet efterfølgende.