n11

Du passer sikkert godt på din krop, men derfor kan du stadig opleve at vågne op med hovedpine og spændte kæbemuskler. Dette kan skyldes, at du helt uvidende om det spænder i kæben og skærer tænder i løbet af natten. Spændingerne i kæben kan føre til hovedpine, og emaljen på tænderne bliver slidt, når du konstant tygger sammen i din søvn. En bideskinne kan derfor være løsningen på dine smerter.

tandlæge med redskaber

Bideskinnen virker som en beskyttende barriere

Spændinger i kæben kommer oftest af stress. Hvis du er stresset, vil hele din krop nemlig spænde op inklusiv din kæbemuskulatur. Om natten har du ingen kontrol over, hvorvidt du skærer tænder eller ej. Derfor skal du bruge en bideskinne, hvis du vil hovedpiner og spændinger til livs.

Hvis du bruger en bideskinne, vil den sørge for at lægge sig som en beskyttende barriere mellem dine tænder. På den måde tager bideskinnen det meste af trykket, og du slider samtidigt ikke på dine tænder.

 tænder og gulerod

Køb din bideskinne online

Det er ofte hos tandlægen, at mange finder ud af, at de kan have godt af en beskyttelsesskinne om natten og eventuelt også om dagen. Dog kan det blive en dyr affære, hvis du skal til tandlægen af flere omgange og have lavet en bideskinne. 

Online kan du finde flere forhandlere, der sælger hårde bideskinner, der fint kan hjælpe dig. På Skinne.dk kan du læse meget mere om, hvordan en bideskinne kan lette dit liv. Der er nemlig ingen grund til at døje med problemerne, når en bideskinne kan være løsningen på dit besvær.