n11

Det er blevet forår. Fuglene synger. Vejret er så småt begyndt at blive bedre. Dagene bliver længere dag for dag, og hvilken bedre lejlighed er der til at se frem til sommeren, der står for døren. Mens det stadig er en smule koldt udenfor, bliver der i denne artikel kigget nærmere på, hvad du kan lave af udendørsaktiviteter til sommer. Der er nemlig masser af mulighed for at være aktiv i det dejlige vejr.

aktiviteter

Tag ud på vandet

Vandet er et dejligt sted at være, når det er sommer i Danmark. Det kan dog stadig være en smule koldt, hvis ikke du har det rigtige udstyr til at svømme en tur. Der er heldigvis også vandaktiviteter, der foregår oven vande. 

En meget populær aktivitet er SUP. En SUP er et bredt oppusteligt board, der er rimelig let at holde balancen på. Med begge fødder plantet på SUP’en, kan du i oprejst position padle dig langsom frem. Det er en sjov og udfordrende aktivitet, der kræver balance og god teknik. 

Det er naturligvis bedst at tage af sted en dag, hvor der er vindstille. Det gør sandsynligheden for at falde i vandet væsentlig mindre.

Du kan låne en SUP mange steder i Danmark. Men med dit eget udstyr, kan du tage ud på søen eller havet, hvornår du har lyst. Det eneste det kræver er en SUP og en god kvalitetspumpe, der kan pumpe boardet op.

Mountainbike i det grønne  

Hvis du hellere vil holde dig på land, er der også masser af muligheder for at have det sjovt. Hvis du synes, det er sjovt at cykle, skal du helt sikkert prøve at cykle mountainbike. Mountainbike adskiller sig fra den normale cykel ved at have brede hjul og lave gear. Den er lavet til at cykle i skoven. 

Skoven er et skønt sted at befinde sig om sommeren. Det kan være varmt at dyrke sport i den stegende sol. Det er derfor helt ideelt at befinde sig i skoven. Her er der let skygge og smukke grønne farver. Alt i alt helt perfekte vilkår til en dejlig sommeraktivitet.

Rundt om i de danske skove er der lagt mange mountainbikespor ud. I mange skove er der sågar mulighed for at følge spor i forskellige sværhedsgrader. Så om du er begynder eller en garvet cykelrytter, så er der muligheder for dig.

Du kan tage dine bedste kammerater med ud og cykle i skoven. Eller også kan du bare tage en fredfyldt tur alene. Alt er muligt.

vandring

Afstresning med vandrestøvlerne på 

Sommer kalder på sommerferie. Sommerferie kalder på afstresning. Det er nemlig enormt vigtigt at bruge sommerferien på at komme helt ned i gear. Det gør folk forskelligt. Men en god aktiv afslapning er at tage vandrestøvlerne på. Ud i det gode vejr og med det lange ben foran.

Rigtig mange finder stilheden afslappende. Og med fuglefløjt og smuk natur, er der gode mulighed for at falde helt ind i dig selv. Der er selvfølgelig også mulighed for at gå med andre. Mange timer i dit eget selskab kan blive en smule trættende. Derfor er det også anbefalelsesværdigt at tage din familie eller bedste ven i hånden og komme afsted.

Du kan vandre alle steder i verden. Med et par vandrestøvler og en vanddunk i tasken, er der ingen grænser. Men det må siges, at det danske land i den grad er anbefalelsesværdigt. Der er intet sted som Danmark, når solen skinner, græsset er grønt og fuglene synger.

Ligegyldig hvilken aktivitet, du er til, så kan du godt begynde at glæde dig til sommeren. Det bliver bare lækkert og dejlig og helt igennem fantastisk.