n11

Har du lige været på en løbetur og sidder nu og prøver at komme ned i gear, eller er det flere måneder siden, du sidst bevægede dig ud på en så fysisk belastende affære? 

Hvis du er i første gruppe så godt, bravo. Er du i anden gruppe lidt mindre bravo. Du slipper dog for at høre om alle de positive ting ved motionen i denne artikel, hvor den giver dig mere energi, ro og strammere og mere fast krop. 

I stedet skal det handle lidt om alt den sved, du kommer af med, når du tager på en løbetur, eller når du dyrker andre former for motion. Den er nemlig rigtig sundt og godt for din krop og hud. 

Det er bare så vigtigt, at du husker at få vasket dig godt og grundigt, så du kan få skrubbet alle bumser og urenheder væk. 

Kvinde

Svedig og fedtet hud

Hvis det er så længe siden, du sidste havde løbeskoene på, får du lige lidt hjælp her. 

Efter den første kilometer, hvor altid har løbet helt perfekt og du bare flyver afsted, begynder du stille og roligt at kunne mærke, at sveden indfinder sig på din pande. 

Du begynder at blive svedig stille og rolig og mere og mere. Alt afhængig af din form vil du være mere eller mindre badet i sved, når du er færdig med løbeturen, og er det hverken klamt eller ulækkert, men tværtimod ret så lækkert. 

For det, der sker, når vi sveder, er, at porerne åbner sig og får smidt en masse urenheder, fedtstof og andet, du gerne vil have ud af kroppen. 

Det er faktisk en mindre rensning af dine fedtdepoter. Og lige præcis derfor er det så ufattelig vigtigt, at du husker, husker, husker at få renset al den sved væk. 

Til det er det vigtigt at vente med badet, til du er ret så kold i kroppen. Skynder du dig i bad efter en løbetur, vil du opleve stadig at være varm i kroppen og kan svede lidt, når du kommer ud af badet. 

Skoen_kvinde

Få skrubbet alle urenhederne væk

Hvordan skal du så få renset alle disse kropslige væsker helt væk, når du har været på en god lang løbetur? Det skal du selvfølgelig med et godt bad, shampoo og måske noget rensemælk.

Når du lige har forsynet dig selv med muligheden for at få en skønnere hud efter en løbetur, så skal du tage den mulighed. Du skal bruge noget rensemælk og få alle de urenheder af og væk, som det nu er muligt for dig.