n11

Ønsker du at tabe et par kilo, men ved ikke hvor du skal starte? Så læs med her. I denne korte oversigt får du nemlig tre knivskarpe tips til at starte din slankekur med succes.

 

Måltidserstatning

Når det kommer til slankekure eller livsstilsændringer, er det kosten, som er det vigtigste at have styr på. Mange danskere vælger at supplere deres kost med måltidserstatninger. Det er måltider, som er designet til at gøre dig mæt, men som indeholder et meget lavt antal kalorier. Det kan gøre det lettere for dig at tabe dig. Der er masser af online tilbud på nupo, som er et af de mere polulære måltidserstatninger på markedet. Med et nupo tilbud, er du allerede godt på vej mod en slankere linje.

 

Kosten

Kosten er som sagt vigtig i en slankekur, og er langt vigtigere end motion. Du kan bevæge dig nok så meget, men hvis du ikke spiser den rigtige mad, bliver det svært at opnå det ønskede resultat. Det kan virke kompliceret og uoverskueligt at lave en madplan og finde de rette ingredienser. Der er dog nogle tommelfingerregler som du kan holde dig til. Det kunne f.eks. være at spise så lidt forarbejdet mad som muligt, skrue op for mængden af grøntsager og skrue ned for mængden af sukker. Dette er eviggrønne tips, som kan hjælpe dig gevaldigt under din slankekur.

 

At starte nye vaner

Det kan være svært at starte på nye vaner. Vi har alle prøvet at have høje ambitioner, som hurtigt er endt som sure pligter, som vi hurtigt har opgivet. Når du starter på en ny kost, kan det derfor være en god idé at starte stille og roligt ud. Skær gradvist mad, som ikke skal være en del af din kost, ud af din madplan. På den måde virker ændringen i din livsstil ikke lige så radikal.