n11

Sidder du med med en stiv nakke? Trænger du til en pause fra bøgerne, og simpelthen lave noget helt andet? Der findes ikke noget bedre til at klare hovedet end en god svedetur i motionscentret. Men som du sikkert er klar over, så har man som studerende bestemt ikke ubegrænsede midler til rådighed, og et medlemskab til et motionscenter er absolut ikke det billigste i verden. Men har du overvejet at tage et af de såkaldte kviklån, så du kan få råd til motionscenteret. Læs videre her.

Mange mulighed for mindre lån online

Som studerende kan det være vanskeligt at få råd til det ekstra i hverdagen, og man er ofte nødt til at kigge på alternativer for at opnå dette. Som du måske allerede er klar over, så kan det være en næsten umulig opgave at få et lån godkendt i banken. Men du bør dog ikke miste håbet, for der findes faktisk rigtig mange muligheder inde i din laptop. Der er her selvfølgelig tale om et af de mange kviklån på nettet, som man langt nemmere kan få fingre i, selv når man er på et stramt budget.

træning

Gør dit hjemmearbejde

Før du hovedløst springer ud i et lån så er det rigtig vigtigt, at du undersøger lånemårkedet godt og grundigt i forvejen. En god idé ville være at anvende en af de mange sammenligningssider, der netop kan give dig en nemt overskuelig oversigt over hvilke lån, der passer bedst til netop dig. Hvis du f.eks. blot mangler lidt penge til medlemskabet i motionscenteret, så vil et kviklån være det helt rigtige for dig.

Hvad er et kviklån så?

Det såkaldte kviklån er en lånetype, der oftest vil være et mindre beløb – fra 500 til 5000 kr. der vil typisk også være en kortere løbetid på lånet, grundet lånets overkommelige størrelse (typisk 1-3 måneder). Denne type lån er ideelt til f.eks. studerende, da ingen jo ønsker at man skal brække nakken på et lån. Det mindre lånebeløb er derudover en sikring for både låntager og låneudbyder, idet førstnævnte langt nemmere vil være i stand til at kunne betale sit lån tilbage til tiden. For låneudbyder gælder det samme jo også, idet der ikke er det helt store risikomoment forbundet ved at godkende et mindre lån.

cardio

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.