n11

Træning og motion er skam ikke kun noget for mennesker. Firbenede små væsner har skam også meget godt af det. Her kan du se hvordan du kan træne med din hund eller på andre måder aktivere din hund, så den også holder sig i god form og kan leve et langt sundt liv. Se mere her.

Den klassiske løbetur

Rigtig mange danskere har prøvet at presse sig selv ud på deres først løbetur. For nogle har det fanget dem og de har holdt fast i denne træningsform, imens andre ikke rigtig har brudt sig om det. Hvis du er en af de personer, som godt kan lide en frisk løbetur af og til, så er det helt oplagt at tage hunden med.

hund

En frisk ung hund vil kun have godt af en lille løbetur og vil sikkert elske at løbe om kap med dens ejer. Vær dog lidt opmærksom på hvor gammel din hund er og hvor hurtigt den kan løbe. Det skal helst gerne være en ung hund af en race, som der kan hamle op med din egen fart. Ellers vil det ikke blive en særlig fornøjelig oplevelse for nogen af jer.

Hundelegetøj der aktiverer

Man kan i dag nemt anskaffe sig noget legetøj, som rigtig kan aktivere hunden og holde den i gang. Det kan enten være legetøj, som du selv er aktiv deltager i. Eksempler på dette er et tov, hvor du kan komme i gang med en rigtig omgang tovtrækkeri med hunden. Eller måske elsker hunden at løbe efter en god bold eller pind, som du kaster væk fra den?

Andre slags hundelegetøj kan også aktivere hunden, når du ikke er til stede såsom en aktivitetsbold hund. Sådanne former for legetøj er ideelt, hvis du ikke altid har tid til at sætte dig ned med hunden og sørge for, at den for ordentlig motion. Med sådan en slags hundelegetøj kan du også give det til hunden inden du tager på jobbet og håbe, at den får leget med det imens du er væk.

Når du sørger for at hunden får god motion hver dag, så mindsker du også dens energi niveau resten af dagen. Hvilket kan være meget rart.