n11

Mange mennesker foretrækker at træne alene, uden andre mennesker i nærheden og uden larm. Derfor kan man heldigvis træne derhjemme ved hjælp af videoer og musik, så du kan være i din helt egen boble. Det kan du se meget mere om lige her!

motion og traening hjemme

Sådan træner du med hjælp fra videoer

Hvis du ikke ved så meget om træning, og du egentlig ikke har nogen ide om, hvilke øvelser du skal lave, kan du få hjælp fra videoer. På videoerne kan du se en, der laver nogle øvelser som du skal efterligne. Så du behøver slet ikke at være mestertræner for at kunne træne derhjemme. Du får måske brug for en yogamåtte, nogle små vægte og nogle elastikker til benene. Dem kan du finde mange steder, både online og i fysiske butikker.

Men nogle videoer og filer skal jo afspilles på computeren. For at det kan fungere helt perfekt, skal du helst vide noget om codecs. Se for eksempel codecs.dk for mere information. Så kan du være sikker på din bærbar computer kan afspille alle trænings videoerne og andre lydfiler osv.

musik

Musik kan gøre meget

Musik kan gøre rigtig meget for ens træning. Noget musik med gang i, kan gøre der kommer gang i dig. Det er jo altid godt at have en masse energi når man skal træne, for jo hårdere man presser sig selv, jo mere får man ud af det. Det vigtige ved at træne derhjemme er jo også, at du ikke bliver forstyrret af en masse. Det er nemlig meget nemt at blive forstyrret, enten af at sofaen kalder på dig, eller tv’et spiller din yndlingsserie. Med musik skærer du alle forstyrrelserne væk.

Så put noget musik i ørene, mens du ser en god træningsvideo. Pres dig selv. Hør noget musik, der er gang i, så du kan bevæge dig med musikken og få en hård omgang træning. Så er du sikker på resultaterne kommer, man behøver jo slet ikke et fitnesscenter for at få gode resultater. Så hvis du ikke kan lide at træne med andre i nærheden, er det jo oplagt at gøre det derhjemme.