n11

Nogle gange er det ikke muligt at komme ud i træningscentret og træne. Nogle kan måske ikke lide at være der, af den ene eller anden grund. Derfor må man træne derhjemme i stedet, og det kan man jo også sagtens uden problemer. 

Eller måske ikke helt uden problemer. Læs her, hvordan du får en god træning derhjemme, undgår forstyrringer og hvordan du kan bruge rengøring som træning.

 rengoering

Undgå forstyrrelser

Det første problem, der kan komme op under træning derhjemme, er forstyrrelser. Har du børn, partner, venner eller dyr boende i samme hus, så kan de alle være med til at forstyrre dig. Så hvis du på forhånd ved, at i dag skal du træne, så sig det til dem du bor med, så de ikke forstyrre din træning. En afbrudt træning fungerer bare ikke helt, og i sidste ende giver du nok bare op, hvis du bliver ved med at blive forstyrret. Det er jo også vigtigt, at du kan fokusere 100 procent på din træning, ellers kommer der ikke mange resultater i fremtiden.

Har du kæledyr derhjemme, er det en anden snak. Dem kan man jo ikke fortælle, at de ikke skal forstyrre. Det får man i hvert fald ikke meget ud af. Så vælg gerne et rum i huset, hvor du har mulighed for at lukke alle døre, så ingen kæledyr kan komme ud eller ind. 

Det er selvfølgelig dit valg, om du vil have dem i nærheden eller ej, men i sidste ende, er det nok smartest at have dem i et andet rum. Selvfølgelig kan hunden godt ligge i hundesengen ved siden af, hvis den ikke hopper op og forstyrre dig.

traening forstyrret af boern

Rengøring som træning

Rengøring kan faktisk være meget hårdere end som så. Hvis man støvsuger hele huset i en omgang, kan du sagtens få pulsen lidt op, og så er det jo bare med at vaske gulv bagefter, så pulsen bliver ved med at blive oppe. Få tips til rengøring på holdrent.dk.  Så hvis du ikke lige kan magte den normale træning, kan du sagtens lave noget rengøring, og det er jo også smart at slå to fluer med et smæk. Du kan tilføje lidt musik og danse rundt imens, så du får endnu mere bevægelse. 

Så nemt kan man altså få trænet derhjemme og hvis du er på sommerferie, kan du bruge de samme tips i sommerhuset.