n11

Der sker rigtig mange forandringer i dit liv, når du bliver mor. De fleste af forandringerne er heldigvis gode. Du får en masse ny kærlighed ind i dit liv. Du får også en masse ansvar, bekymringer og ikke mindst sjov.

Men en af de forandringer, som særligt mange kvinder oplever, er, at de får mindre tid til dem selv. Timerne går med at passe baby, og pludselig er dagene løbet forbi. Men en baby behøver ikke betyde, at du slet ikke kan gøre nogle ting for dig selv. Et eksempel på dette kunne være fysisk aktivitet.

kvinde løfter vægt

Træning er vigtigt – også for nye mødre

For mange nybagte mødre er træning og fysisk aktivitet noget af det sidste, de tænker på. Men det er faktisk en fejl. For fysisk aktivitet giver lige præcis den energi og den selvtillid, som rigtig mange unge kvinder har brug for.

Det handler simpelthen om at finde løsninger, så du kan komme ned i træningscentret, ud og løbe eller til din holdsport. Eller så du kan dyrke din træning i fred og ro derhjemme. Og i den forbindelse er der mange tips og tricks, som du kan bruge.

sød-baby

Køb babyudstyr, der understøtter den fysiske aktivitet

Nogle former for træning kræver, at partneren tager over – og det er nu heller ikke så farligt. Men hvis det er vigtigt for dig at have din baby tæt på, kan det rigtige babyudstyr godt gøre dette muligt. Du kan starte med at kigge lidt på mulighederne her

For eksempel findes der barnevogne, der er særligt designet til at kunne løbe med. Det vil sige, at du faktisk kan erstatte din daglige tur med barnevognen med en frisk løbetur ud i naturen. Der findes også alverdens kravlegårde, legetøj og slyngevugger, som kan pacificere barnet, mens du dyrker yoga hjemme i stuen eller løfter håndvægte.