n11

Vil du gerne tage dine træninger til det næste niveau? Hvis ja, så gør dig selv en tjeneste, og se med her. I dette indlæg forklarer vi, hvorfor TRX udstyr er et godt redskab i din træning, samt hvorfor det er blevet så populært blandt danskerne. I bunden af indlægget kan du klikke videre til fitnessboom.dk, hvor du kan finde 6 udvalgte TRX træningsredskaber til din træning.

TRX udstyr består af reb og håndtag, der sidder fast i et forankringspunkt, såsom en døråbning, en væg eller endda et træ.

Ved at bruge kropsvægt udfordrer TRX udstyret dine muskler uden brug af vægte. Det er også let og nemt at opbevare, hvilket er optimalt hvis man eksempelvis skal have udstyret med i fitness eller sommerhus.

Er TRX udstyr godt til træning?

TRX udstyr er meget effektivt at benytte. Ikke alene er det praktisk, men det øger også muskelaktivering, led- og kernestabilitet sammenlignet med at udføre den samme øvelse på en stabil overflade. Det er den perfekte træningsløsning til dine rejser – smid det i rygsækken, og du har et fitnesscenter, uanset hvor du går. Uanset om det er et hotelværelse, en skov, en park eller en fodboldbane. Du kan ikke sige det samme om et løbebånd eller en vægtstang!

Er TRX udstyr pengene værd?

TRX udstyr er pengene værd, og her er hvorfor. Udover at give økonomisk mening, er de også det værd hvis man holder indsatsen op imod den gevinst man får. Kvaliteten af udstyret er meget højt, og derfor koster det heller ikke det samme som et par reb og håndtag i silvan.

Er det bedre at bruge TRX udstyr end vægte?

Ja, TRX udstyr er bedre end vægte, hvis du vil udfordre din core på nye måder. Især hvis dit mål er at stabilisere dine muskler med nye udfordringer, give et element af ustabilitet til din træning og endda få muligheden for at tage dit træningsudstyr med på farten. Det skal dog nævnes, at hvis dit mål er at opbygge muskelmasse og blive stærkere er TRX udstyr ikke bedre end vægte.

En undersøgelse, som blev offentliggjort i ”Journal of Sports Science and Medicine” viste, at der ikke var nogle ”signifikante forskelle” i resultaterne ved at træne med henholdsvis vægte eller TRX udstyr. Virkeligheden er, at TRX udstyr er et værktøj. Ligesom en kettlebell er et værktøj. En vægtstang er et værktøj. En håndvægt er et værktøj. Fordelen ligger i, hvordan du bruger det.

Der er mange muligheder, når man skal købe TRX udstyr, og derfor kan det være uoverskueligt at vælge. Hos Fitnessboom finder du 6 udvalgte TRX træningsredskaber, for at gøre det lettere for dig. Se dem her.