n11

En veltrænet og smidig krop skaber velvære i sig selv. Alle slags aktiviteter føles bedre og vil også lykkes bedre. En veltrænet krop påvirker også din psyke ganske enormt.

Den øger dit selvværd og din selvsikkerhed. Den skaber tryghed, fordi du ved du kan stole på din krop, også i udfordrende situationer. Men der er mere endnu:

Træning skaber også direkte velvære. Når du træner og bruger din krop fysisk, vil den takke dig ved at producere mere dopamin. Og dopamin er bogstaveligt velvære, i biokemisk form.

En veltrænet krop giver skønnere oplevelser

Også ved sex og samleje er en veltrænet krop et stort plus. Jo smidigere du er, jo flere interessante stillinger kan du afprøve og nyde. Det skaber afveksling og spænding. Jo mere udholdende du er, jo længere vil nydelsen vare, både for dig og partneren.

Var det måske det sidste stykke motivation, du havde brug for at komme i gang med træning?

At træne og dyrke en sund livstil er altid belønnende. Så der er ingen gode grunde for ikke at gøre det, og rigtigt mange for at gøre det regelmæssigt.

Hvis du endnu ikke er begyndt, al begyndelse er svær. Træning, på en måde at det udvikler din krop, er ikke uden pris. Det kræver udstyr, viden, tålmodighed og så er det anstrengende og nogle gange endda smertefuld. Men belønningerne er mangfoldige og store. Det er den allerbedste investering du nogensinde kan lave.

Invester også i det rigtige udstyr

Træning kræver udstyr, og det skal helst være god kvalitet.

At dyrke voksenlege kan også gøres uden grej. Men hvorfor ikke også bruge legetøj til voksne, til voksenlege? Ligesom træningsudstyr vil voksen legetøj give dig og dine partnere helt nye muligheder. Repertoiret for seksuel nydelse tager et spring og bliver meget større.

kvindetræning

Der er intet der pifte forholdet op, som et spændende sexliv. Men spændingen skal der gøres en indsats for. Den kommer ikke af sig selv, men den vil langsomt forsvinde af sig selv.

Det er op til dig og dine partnere, at holde spændingen i live.

Hvis du opdager at der er kommet rutine over dit sexliv, så er det på allerhøjeste tid at gøre noget ved det. Rutine i soveværelset er den største dræber af ægteskaber og parforhold.

Vidste du, at du også kan træne din udholdenhed i sengegymnastik?

Mange, især unge mænd, har problemer med udholdenheden når det kommer til samleje. Det er der mange fysiske og psykiske årsager til. Men det er ikke noget du behøver at finde dig i. Du kan sagtens gøre noget ved det, med den rigtige træning. Der findes også hjælpemidler.

De blå piller siges også at hjælpe. Men det har altid mere eller mindre alvorlige omkostninger at gribe ind i kroppens kemi.

trænet_mave

Der findes øvelser der kan give dig fuldstændig kontrol. Og de er ikke engang svære. De gamle indere har været eksperter på området.

Øvelserne finder du ved at google for Pranayama, som er vejrtrækningsøvelser, eller Kundalini, som går ud på at ”tæmme (kontrollere) den seksuelle energi”.

 


Dette indlæg er udtryk for skribents holdning og artiklen indeholder ikke redaktionelt stof.