n11

Det er et nyt år, og for mange betyder det nye år også nye målsætninger i livet. Og derfor er det især de mange motionscentre, som der er overfyldte lige for tiden. For selvom det er gammel vin på nye flasker, så er der hvert år mange, der drømmer om, at det nu er det år, hvor de kommer i en bedre form og bliver sundere. Og derfor sættes der i en periode et stærkt fokus på sund kost og motion, og det går også rigtig godt indtil en dag, hvor det ikke gør det længere. Det er den dag, man mister sin motivation for den sunde livsstil.

Cardio Code

Det er aldrig for sent at begynde at træne, komme i en bedre form og få en sundere livsstil

Det er aldrig for sent at begynd at træne og komme i en bedre form. Og derfor er det bare med at komme i gang, lige så snart at du har motivationen til det. Kommer du i en bedre form, er der nemlig stor sandsynlighed for, at dit helbred vil følge med. Det betyder, at du får sværere ved at blive syg, lige såvel som du vil føle dig mere energisk og frisk i hverdagen. Det vil øge din motivation for at fortsætte din sunde livsstil, og det handler derfor bare om at komme ind i en god cirkel, hvor man ser gode resultater og lader sig påvirke af dem til at blive ved.

Cardio Code

Du har mange muligheder for at dyrke noget nemt cardio i din hverdag uden brug af et fitnesscenter

Og det er slet ikke så svært at komme i gang. Man kan altid starte ud i det små og gå en rask tur i ny og næ eller vælge at hoppe op på cyklen i stedet for ind i bilen. Det er ikke noget, der er videre anstrengende, men det er noget, som vil have en meget stor effekt. Tænk derfor på hvad du kan gøre for at bevæge dig mere i din hverdag. Hurtigt vil du opleve, at du har rigtig mange muligheder for at dyrke noget nemt cardio, og det endda helt uden at du er nødt til at melde dig ind i et fitnesscenter. Det er derfor ikke så svært at dyrke motion i hverdagen, hvis blot man tvinger sig selv til at komme ud i den friske luft – og det er jo også sundt!

Du skal dog også have fokus på din kost, når du gerne vil have en sundere livsstil

Men ofte er det ikke nok at have fokus på sin træning, hvis man gerne vil komme til at leve sundt. Det betyder, at man også skal tage et kig på sin kost – ofte er der nemlig meget, der simplet kan ænders her, således den bliver meget sundere og også meget mere nærende. Det handler således om at skære ned på de fede og sukkerholdige madvarer og i stedet sætte fokus på alt det sunde. Det være sig for eksempel grøntsager, som vi generelt skal blive bedre til at spise nogle flere af hver dag.

 


Indlægget er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.