n11

Her hos os elsker vi at give dig gode råd til, hvordan du kan træne bedre og mere effektivt. Men når man træner hårdt, presser man også kroppen. Og når man presser kroppen tilstrækkeligt nok, så vil den blive øm og træt.
Denne ømhed og træthed kan begynde at påvirke din træning. Måske er træningen ikke lige så effektiv, eller måske kommer du slet ikke afsted? Men hvad gør man så? Her på siden kan du læse om to effektive teknikker, som kan hjælpe dig med at restituere både fysisk og mentalt.

Mental restitution – yoga

Der er mange gode råd til, hvordan man restituerer bedst. Og her på siden har vi kogt dem ned til tre enkelte punkter:

  • Få masser af søvn
  • Drik masser af væske
  • Vær aktiv

Udover disse tre punkter, så skal man også slappe af mentalt, og det kan yoga hjælpe dig med. Men mange eksperter fremhæver også yoga, fordi det er en perfekt aktivitet til det, man kalder aktiv restitution.
Har du aldrig prøvet yoga før? Så kan du finde yogamåtter på tilbud, og derved er det ikke dyrt for dig at komme i gang. Der er rigtig mange succesfulde mennesker, der dyrker yoga et par gange om ugen, så hvorfor skulle det ikke virke for dig også?

Yoga

Der findes en del forskellige yogamåtter på markedet, så hvilken skal du vælge? Du kan blive langt klogere på dette ved at læse på nettet, vi vil dog råde dig til at vælge en billig yogamåtte på tilbud, hvis du aldrig har prøvet det før.

Fysisk restitution – trigger point foam roller

Du ved sikkert, hvad en foam roller er, men har du hørt om en trigger point foam roller? Der er faktisk ikke den helt store forskel – i hvert fald ikke på udseendet.
Men effekten af en trigger point foam roller er helt speciel. Hvis du har ømhed i kroppen, vil du straks mærke, at disse punkter løsner sig efter brug.
Det vil sige, at din krop bliver hurtigere klar til at være aktiv igen, og derved ender du ikke med at gå glip af træningen.
En foam roller kan bruges til stort set hele kroppen. Du kan lægge dig på ryggen og anvende den til lænd og ryg, men du kan også sagtens lægge dig på siden og anvende den til spændinger i arme, ben og skuldre.

Yogamåtte
Du kan finde et udvalg af disse foam rollers på nettet til en fair pris, og når du først har mærket effekten, så vil du ikke fortryde købet.

 


Indlægget er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.