n11

Der er mange danskere, der dyrker en eller anden form for motion i løbet af ugen. Motion er med til, at du holder din krop ved lige og kan være et godt afbræk fra hverdagen. Uanset om du løber i det fri, går til håndbold eller dyrker fitness, så er det vigtigt, at du finder motivationen til at træne.

Mange sætter sig et mål, så de har noget at forholde sig til. Motivation er med til at gøre træningen sjov, så du får kræfterne til at give den maks gas. På denne måde bliver træningen mega sjov, hvilket gør, at du glæder dig til, næste gang du skal træne.

Find motivationen frem

Nogen mennesker har et specifikt formål med deres træning. Ifølge spørgeundersøgelser er der mange, som gerne vil tabe sig. Ved at følge et bestemt program og lave om på kosten, er det muligt at se vilde resultater på kort tid.

Det er vigtigt, at du har motivationen, da dette er altafgørende for, om du kommer i mål med dine drømme. Det er altid lidt sjovere at træne sammen med en kæreste eller ven. Derfor bør du få en fast træningspartner, så det også bliver nemmere at komme af sted til træningen.

Få det hele til at gå op i en højere enhed

Det er ikke alle mennesker, der kan finde tiden til at få trænet i hverdagen. Hvis du har små børn at tage dig af, så kan det være svært at nå træning efter arbejde. Hvis du også har en hund, som trænger til at komme ud og motionere efter mange timers søvn, så kan det være en oplagt mulighed at tage den med på en lang løbetur. Du får dyrket motion samtidig med at hunden får snust, besørget og brændt noget energi af.

I en travl og hektisk hverdag, hvor det hele skal gå op i en højere enhed, er det nødvendigt at dele pligterne ud. Du kan f.eks. løbe med hunden, imens manden passer børnene og påbegynder aftensmaden.

Det er altid hårdt at komme i gang

Hvis du skal i gang med at træne, så kan opstarten være rigtig hård og uoverskuelig. Du skal først lige vænne dig til at træne, før det bliver en fast del af din hverdag. Efter et par uger begynder det at blive en vane og føles, som om du altid har gjort det.

Køb en komfortabel seng

Efter en god og lang træningsdag fortjener du at slappe af, så du kan blive frisk til en ny dag. I denne forbindelse er det vigtigt at have en god madras eller seng at sove i. Du kan se gode eksempler på en ny seng her.

Man bruger mange timer af døgnet i sengen, hvilket gør, at du skal ligge godt og komfortabelt. Hvis du ligger godt, får du som regel også en god nattesøvn, da du ikke vågner i løbet af natten pga. en for blød eller hård madras. Når sengen begynder at blive slidt, gælder det om at få den udskiftet med en ny og lækker seng. Det er altid vigtigt at få prøvet sengen i virkeligheden. På denne måde kan du finde ud af, hvordan madrassens hårdhed skal være.