n11

Internettet kan bruges på mange måder i forbindelse med din træning – både til planlægningen af træningen og under selve træningen. Eksempelvis bruger mange internettet til at finde træningsprogrammer, kostplaner og forskellige former for info omkring træning og sundhed. Det bliver også i stigende grad populært at tilmelde sig og følge online træningssessions, som eksempelvis arrangeres af det fitnesscenter, man er tilmeldt. Men for at kunne anvende sin computer til sådanne ting, er det nødvendigt, at computeren er i topform. Det kan man sikre sig på flere måder. En af dem er ved at downloade et antivirusprogram, der beskytter mod internetkriminalitet, når du bruger internettet. 

Computer til træning

Beskyt dig selv og din computer, når du bruger internettet

En af de vigtigste ting at gøre, hvis du bruger internettet på din computer (eller tablet eller smartphone for den sags skyld) er at sikre sig mod forskellige former for internetkriminalitet. Du har sikkert hørt om risikoen for at få en virus på sin computer eller om phishing, som er et fortsat tiltagende fænomen. Det kan være ødelæggende både for computeren og for dig generelt, idet du kan risikere eksempelvis at få franarret personlige oplysninger, der kan give internetkriminelle adgang til din bankkonto eller lignende.

Den gode nyhed er dog, at det ikke er svært at sikre sig mod den slags kriminalitet. Dels er det en god idé at læse op på, hvilke former for internetkriminalitet der eksisterer, og hvordan disse kriminalitetsformer typisk tager sig ud, så du kan være på vagt, hvis du støder ind i noget mistænkeligt, når du bruger internettet. Men du kan også nemt beskytte dig ved at installere i et antivirusprogram. Endnu en god nyhed er, at det ikke engang behøver at være dyrt at bruge sådan et program. Eksempelvis kan antivirusprogrammer fra Avast downloades helt gratis. Du kan læse mere om, hvad Avast kan tilbyde nedenfor.

Liggende kvinde på yogamåtte med computer

Al den sikkerhed, du har brug for

At et antivirusprogram fra Avast er gratis at downloade betyder ikke, at du så går på kompromis med sikkerheden. Et antivirusprogram fra Avast indeholder alt det, du kan have brug for i et antivirusprogram. 

Avast Premium Security fås til både PC, Mac, Android samt iPhones og iPad. Programmet er gratis at downloade. Programmet er en opdateret og udvidet udgave af det tidligere Avast Pro antivirusprogram. Avast Premium Security til PC indeholder:

  • Blokering af vira, spyware og andre trusler i realtid
  • Avanceret ransomware-beskyttelse
  • Scanning for falske hjemmesider
  • Firewall, der holder hackere væk
  • Blokering af adgang til webcam
  • Beskyttelse af browsergemte adgangskoder
  • Beskyttelse mod hackere

Med andre ord indeholder denne pakke al den sikkerhed du har brug for. Det samme gør sig gældende for versionen til Mac, Android, iPhone og iPad. Antivirusprogrammet er som nævnt opdateret i forhold til det tidligere, så det beskytter mod alle de moderne trusler, man kan møde på internettet i dag. Gratisudgaven af programmet kommer med mange essentielle funktioner, men vil du have den fulde beskyttelse kan du betale en lav årlig pris. Denne pris er givet godt ud taget i betragtning af, hvor dyrt det kan blive, hvis ikke din computer er tilstrækkeligt beskyttet. Med et antivirusprogram fra Avast kan du roligt bruge internettet til at finde træningsprogrammer, kostplaner, læse tips og tricks til træningen eller følge online træningsmoduler. Således vil ikke kun du, men også din computer kommer i topform.