n11

Hvis du har nået et punkt, hvor du er blevet træt af traditionel træning i et fitnesscenter, kan det være tid til at udforske nye træningsmuligheder udendørs. Udendørs træning giver dig mulighed for at nyde den friske luft, samtidig med at du træner. Samtidig giver det fornyet motivation med nye træningsmetoder.

 

Udforsk parker og stier i dit nærområde

 

Udendørs træning er altid nemt tilgængeligt og kræver sjældent ret meget. Det er en oplagt mulighed for at udforske nye parker og stier rundt omkring i dit nærområde. Du kan løbe langs skovstier, cykle gennem byens parker eller gå en tur langs en sø. Der gemmer sig helt sikkert masser af skønne områder i nærheden af dig. Du behøver ikke meget andet end dig selv og en passende påklædning. Træningsmåtter, håndvægte og elastikker kan du lade blive derhjemme.

 

Klæd dig på til din udendørstræning

 

Det er som sagt vigtigt med en påklædning, der passer til det, du skal. Det er ikke sjovt at motionere, hvis du enten fryser, har det for varmt eller føler dig ukomfortabel i dit tøj. Vælg noget tøj der tillader bevægelsesfrihed og transporterer sved væk fra kroppen.

 

Det handler om at tilpasse din påklædning til både vejr og træningsform. Hvis du skal ud på en gåtur en efterårsdag, så kræver det en god, varm jakke. Men skal du ud på en løbetur en sommerdag, så er det nødvendigt med noget let og smidigt træningstøj.

 

Hvis du skal holde varmen, så findes der f.eks. et bredt udvalg af parajumpers jakker til damer.

 

Prøv udendørs gruppetræning

 

Træning med andre kan give dig ekstra motivation og støtte. Mange fitnesscentre og personlige trænere tilbyder udendørs gruppetræningshold. Det kan være både cardiotræning, styrketræning, yoga m.m. Et udendørs træningshold giver dig mulighed for et være en del af et fællesskab, hvor alle har samme mål og motivation. Det er en rigtig god måde at møde nye mennesker på, imens du bevæger dig og får motion.

 

Tag din træning med dig

 

Du behøver ikke en fancy træningsfacilitet for at få en effektiv træning udendørs. Du kan nemlig bruge din egen kropsvægt til at udføre øvelser som squats, lunges, push-ups og burpees, eller du kan løbe op og ned ad trapper. Du kan også medbringe let træningsudstyr som reb, kettlebells, træningselastikker eller lignende for at tilføje variation til din træning.