n11

Er du træt af den sædvanlige rutine, når det kommer til træning og motion? Nogle gange kan det føles som om, at de traditionelle træningsformer bliver lidt kedelige i længden. Hvis du leder efter nye og spændende måder at få bevægelse ind i din dagligdag på, så er der heldigvis masser af alternativer at udforske. Her er nogle kreative ideer til at tilføje lidt ekstra motion til din hverdag:

 

Dans dig til motion og bevægelse

 

Træning behøver ikke altid at foregå i et træningscenter eller på en træningsmåtte. Du kan nemt integrere motion i din hverdag ved at danse derhjemme. Skru op for din yndlingsmusik og dans løs i stuen eller på dit værelse. Der er ikke noget, der er rigtigt og forkert, når du danser. Det handler kun om, at det skal være sjovt.

 

Hvis du har mod på mere, kan du også overveje at deltage i en danseklasse, hvor du kan lære nye danse og bevægelser. Du kan altid springe ud i en prøvetime, hvis du er usikker på, om det er noget for dig.

 

Du kan have det sjovt, samtidig med du bevæger dig og forbrænder kalorier.

 

Brug dine kræfter i din have

 

Havearbejde er en glimrende måde at få motion på samtidig med, at du forbedrer din have. Uanset om det er at plante blomster, luge ukrudt eller slå græs, så kræver havearbejde en god del fysisk aktivitet. Ved at bruge dine kræfter i haven får du ikke kun motion, men du får også glæde af det smukke udbytte af dit hårde arbejde.

 

Det kan også være, at din have gemmer på et projekt eller to, der kræver lidt mere. Skal dine gamle havemøbler slibes med slibemaskiner? Eller skal du bygge et haveskur? Alt sammen giver god bevægelse og motion i kroppen.

 

Gå en lang tur med din veninde

 

Gåture er en af de mest tilgængelige former for motion, og det er også en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med venner og familie på. Inviter din veninde med på en lang gåtur i naturen eller rundt i byen. Det er en god mulighed for at slappe af, få frisk luft og få snakket lidt, samtidig med at I får motion.

 

Det kræver ikke andet end et par fine gåsko og en påklædning, der passer til vind og vejr og så selvfølgelig godt selskab.