n11

Rigtig mange bliver skræmt, når de kigger på de sociale medier. Der bliver ofte lagt billeder op ad fuldstændig vanvittigt trænede og flotte mennesker. Derudover holder folk sig ikke tilbage med at blære sig over at have gennemført det ene ekstremløb efter det andet. Hvis du bare gerne vil tabe dig, kan dette virke virkelig skræmmende og demotiverende. Men frygt ej. Vejen til en sund krop skal ikke findes i ekstremerne. De skal derimod findes i de små ændringer i hverdagen.

gaabaand

Kombiner træning med dit arbejde

Om du arbejder hjemme eller ude, bruger du rigtig meget tid om dagen på dit arbejde. Dette er tid, hvor du måske ikke tænker din træning ind. Dette kan der dog laves om på. Med ganske få hjælpemidler og en lille smule ekstra energi, kan du nemlig inkorporere din træning i løbet af arbejdsdagen. 

Men hvad så? Skal du så løbe en tur i din pause? Slet ikke. Der findes nemlig lettere løsninger. Hvis du for eksempel sørger for at stå op og arbejde nogle timer om dagen, kan dette øge dit energiforbrug. Du kan også indføre små 2 minutters pauser, hvor du laver et par squats eller nogle armbøjninger. Det skal ikke være meget og voldsomt. Det er blot et spørgsmål om at aktivere kroppen i løbet af dagen. Dette vil give dig mere energi på dagen. På lang sigt vil den give dig flere år at leve i. 

Gåbånd er effektivt

Hvis du har mulighed for det, er det at gå en fremragende måde at holde sig aktiv i løbet af en arbejdsdag. Dette omhandler specielt alle dem, der arbejder på kontor. Men hvordan får du lige kontorlivet kombineret med at gå? Et gåbånd er løsningen. Et gåbånd er en mindre og lidt mere diskret udgave at et løbebånd. Det er teknisk set bare en lille maskine, du kan gå på stedet med. Dette er en særdeles smart løsning, der virkelig kan gavne dig, hvis du gerne vil forbrænde de lette kalorier i løbet af arbejdsdagen. Det skal dog naturligvis være det helt rigtige gåbånd. Du kan læse en gåbånd anmeldelse, hvis du trykker på linket.

cykel

Gør transporttid til motionstid 

Om du har lagt til arbejde eller kort til arbejde, kan du udnytte transporttiden. Hvis du alligevel havde planlagt en løbetur efter endt arbejdsdag, kan du med fordel løbe hjem. Hvis løbeturen er for lang, kan du naturligvis løbe til en station. Hvis du synes, det er sjovere at tage cyklen, er dette også en rigtig god løsning. På den måde kan du transportere dig selv over længere afstande. Hvis du har bagage med, har cykeltransporten også sine fordele. Der er altså ingen dårlige undskyldninger, kun en helt masse muligheder for dig.