n11

Vi vil alle sammen gerne opnå den fyldestgørende træning, hvor vi kommer hele vejen rundt omkring kroppens muskler, samtidig med at vi kan føle os tilfredse med dagens resultat i træningslokalet. Det kan faktisk være en svær ting at opnå og derfor kan det være en god ide at kigge på alternative metoder til at opnå den gode træning. Det handler nemlig ikke altid om at komme ind i fitnesscenteret og hive i vægtstængerne. Faktisk får du aktiveret din krop i langt højere grad ved at bruge den aktivt i og omkring naturen og i sportssituationer, hvor du samtidig kan have det sjovt.

Træn i naturen

Træning i naturen er langt mere end den daglige løbetur eller cyklen på job. Faktisk findes der et væld af gode muligheder for at få en træning udendørs, som både er effektiv og sjov. Ikke mindst holdsport kan i mange tilfælde give dig noget frisk luft, en god træning og noget kammeratskab, som kan være et godt supplement til din motivation omkring din træning. Men ikke kun holdsporten er god for den fyldestgørende træning. Aktiviteter som roning, cykling, vindsurfing og en lang række andre træningsformer, er utroligt effektive måder at komme i god form på, samtidig med at man nyder naturen og det at være aktiv udendørs.

kajak

Træningsturisme

Tendensen er faktisk stor for øjeblikket og der er på det nærmeste tale om en form for træningsturisme, hvor man som motionist bevæger sig ud i naturen og væk fra det vante, for at opleve samtidig med at man får sig en god træning ud af det. En af de træningsformer, som virkelig oplever et boost lige nu, er vindsurfing ved Vesterhavet. Hop ind i bilen og kør mod vest, hvor bølgerne slår ind og hvor du virkelig har god mulighed for at udfordre dig selv og dine evner på et surfbræt. Vær ikke i tvivl, her er der virkelig tale om en træning, som både er fysisk krævende, men også super sjov og udfordrende. Hvem ved, måske du vil blive bidt af træning på havet og ture mellem dit hjem og Vesterhavet.

I bil mellem træning, job og hjemmet

I den situation hvor du oplever en trang til at komme til havet og nyde din træning, så er det vigtigt med en god bil. En BMW M5 er med garanti bilen for dig, imellem dit hjem, din træning og dit job. Har du lange afstande, som du hver dag skal overkomme, så er bilen det vigtigste redskab i forhold til at komme behageligt og hurtigt frem. Bilen er en transportform under miljøpres og stigende benzinpriser kan for mange være et problem. Heldigvis er de stigende benzinpriser og også med til at gøre kørselsfradraget højere – du kan læse mere her om tendensen til højere fradrag.

bmw

Kør til fede træningsoplevelser

Med den fede bil og ideer omkring træning i det fri, ligger Danmark og det meste af Europa for dine fødder. Her handler det om at søge de overkommelige, men spændende og sjove oplevelser udendørs, som kan være med til at give dig en følelse af at få brugt din krop. At komme ud og opleve samtidig med at du får dig en ordentlig træning er godt brændstof til både sjæl og sind i en ellers presset hverdag. Her kan træning være med til at hjælpe dig af med stress og i stedet gøre dig og din krop klar til hverdagen igen.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.