n11

Mange mennesker bruger hunden som træningsmakker, når der skal gås, løbes og cykles ture. Det er for det første hyggeligere at have hunden med som træningsmakker i stedet for at træne alene. Samtidig er det også nemmere at sparke sig selv ud af døren, når der er en, der venter på en. Og hunden er et meget stort vanedyr, der vil vente i spænding på den næste tur. Der er derfor altid en til at holde en til ilden. Men hvad gør du så, hvis hunden pludselig får problemer med leddene?

Mindsk gener og smerter fra slidgigt hos hunde

Det er meget normalt, at ældre hunde får slidgigt, ligesom mennesker kan få det. Det er desværre en kronisk lidelse, som ikke kan helbredes. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der ikke kan gøres noget. Der findes en række kosttilskud til hunde, der kan hjælpe mod gigtsmerter hos hunden og få den til at have bedre livskvalitet.

hund-familie

Her er en liste over kosttilskud, der har en gavnlig effekt på slidgigt hos hunde:

  • MSM (methyl-sulnofyl-methan)
  • Anibio Anticox HD
  • Glucosaminn sulfat
  • Anibio Motum HD Gelenk Complex

MSM har flere gavnlige effekter på hunden, der ikke kun omfatter gigtsmerter. Det har et højt indhold af svovl, som hunde sjældent er dækket nok ind med via kosten. Det hjælper med at afgifte kroppen, forbedre leddenes smidighed og mindske ledsmerter, mindske inflammation i leddene og hjælper mod hårtab.

Anibio Anticox HD indeholder en masse naturprodukter, der styrker knogler og muskler, og så hjælper det hunden til smidigere led.

Glucosamin sulfat øger hundens egen produktion af hyaluronsyre, som er den væske, der smører leddene. Denne produktion bliver typisk nedsat i takt med hundens alder.

Anibio Motum HD Gelenk Complex er også et produkt, der styrker muskler, knogler og led. Det smidiggør rygsøglen, så hunden har en øget bevægelighed.

Disse produkter er gode kosttilskud, der kan anvendes ved siden af foderet. Ved at give de nødvendige kosttilskud, så kan du have en hund, der fungerer godt længe endnu. En hund med slidgigt skal helst motioneres hver dag – så træk i bare i træningstøjet! Husk alting med måde.

Opret en blog omkring din træning med hunden på trods af slidgigt

Har du lyst til at oprette en blog for at fortælle om din succes med træning med en hund med slidgigt, så har du allerede det vigtigste: En historie, som andre kan relatere til og følge med i. Hvis du vil have godt gang i læsere på bloggen, så kræver det, at du investerer i noget online markedsføring – eksempelvis SEO. Dette vil generere trafik ind på din side, så nye læsere vil få øjnene op for din blog.