n11

Der er rigtig mange af os, der hver dag går rundt og er bekymrede. Det kan være på andres vegne, men det kan også være over os selv. For hvordan kan vi vide os sikre på, at vi ikke er syge og fejler noget, som måske er alvorligt? Og hvordan er det egentlig lige, man sikrer, at man opdager for eksempel en kræftknude i tide?

Hvis det er en frygt og en knugen i maven, som du kender til, så har du sikkert overvejet at gå til egen læge. Her vil du ofte blive henvist til en MR scanning, hvis der er en begrundet mistanke – og så er det bare med at vente.

MR scanning uden henvisning

At få en henvisning til en MR scanning er nemlig tit forbundet med meget lang ventetid. Og det betyder, at du kan gå rundt i op til flere måneder med en stigende bekymring i maven, som kan være med til at hæmme dig i hverdagen og måske også tage noget af glæden fra den.

Sådan bør det ikke være, og derfor findes der heldigvis en anden og langt hurtigere løsning, som du kan gøre brug af. Du har nemlig mulighed for at få foretaget en MR scanning uden henvisning.

Oplev lettelsen

Hos HelkropsMR kan du få foretaget en MR scanning uden behov for en henvisning fra egen læge. Derfor kan du lettere og hurtigere komme frygten til livs, hvis du for eksempel har en mistanke om en kræftknude eller andet, som du gerne vil have tjekket.

Det betyder, at du kan opleve en stor letteste, idet du kan få konstateret, at der ikke er noget at gå rundt og være bange for, hvorfor du vil føle en større frihed i din hverdag. Men det kan også være, at du kan opdage en sygdom som kræft i et meget tidligt stadie, så du kan komme i gang med en behandling.

Sådan foregår det

En MR scanning dækker over en metode til at se skarpe billeder af kroppens indre. Det er en sikker scanningstype, der ikke udsætter kroppen for stråling, som du ellers vil opleve ved for eksempel en CT scanning eller et røntgenbillede.

Under en MR scanning bliver du lagt på ryggen, og når du slapper af, scannes kroppen. Scanneren er 180 meter langt og åben i begge ender, og du kommer til at blive placeret midt i den.