n11

Der er mange måder at smide nogle ekstra kilo, også inden alle andre starter på det – tænk på, hvordan januar bliver, der er ingen i shoppingcentrene, men masser i motionscentrene, gader og stræder er fyldt med folk, der pludselig skal i form og tabe sig, og det måske i 10 graders frost.

Ville det ikke være federe, hvis du allerede var godt i gang med den proces, før alle andre skal starte på det?

Det kan være, du allerede har en plan, der virker for dig, det kan være, du har brug for noget inspiration og noget hjælp, men det hårde arbejde, skal du lave nu, nemlig at forberede dig godt på det, der venter dig.

motionogsundhed

Læg en plan, der er realistisk og virker for dig

Som regel er motivationen i hvert fald i starten noget større, end den normalt vil være senere, når du skal føre det ud i livet, og du er undervejs i processen, derfor skal du lægge en plan, der både er realistisk, og som du kan efterleve, selv når det bliver vildt hårdt.

Det kan være, du sætter dig for at starte med at gå lange ture i skoven eller ved vandet, i hvert fald i starten for at finde ud af, hvor meget du kan klare, og hvor meget du vil forpligte dig til, en stor del af planen er i hvert fald at erkende, hvor du er, og så starte derfra, så du kan bygge op derfra – og ikke opnår at presse dig selv for meget, og dermed taber lysten hurtigt.

Start godt med at finde friluftsgrej her, og vær sikker på, at du i hvert fald fremstår seriøs fra dag 1.

spissundt

Skal den virkelig have gas fra starten?

Hvis du er blandt dem, der har prøvet at tabe dig mange gange, og ved, at den bliver hård – selv med en realistisk plan, så vær endelig ikke bange for at søge lidt ekstra hjælp til den forestående opgave, i form af den lidt mere medicinale del af festen – køb fedtforbrændere og slankepiller, der i hvert fald kan give dig en flyvende start og holde dig oppe, når du lige præcis ikke altid får fulgt planen på trods af de bedste intentioner.

Hos dog at slankemidler ikke kan stå alene, du skal stadig huske at spise sundt og varieret, så man kan sige, at de fungerer som et supplement for dig.