n11

Det er ikke altid til at finde på en god gave til mændene i ens liv; særligt hvis de har svært ved at komme op med ideer til, hvad de ønsker. Men hvis du køber en gave til en, der tilfældigvis kan lide at træne, har vi samlet en liste over fem udmærkede gaveideer til en fitnessentusiast.

Vandflaske

1 En personliggjort vandflaske

Som vi alle ved, er vand vigtigt til når man træner, så hvorfor ikke lave en vandflaske specielt lavet til modtageren? Du kan personliggøre den med nogle initialer eller et navn. Alternativt kunne du også blot vælge at give den en speciel farve. Tilføj nogle genbrugelige isposer til at holde vandet koldt, og du er sikker på at have en flaske, som han ville kunne lide.

2 Et fitnesshåndklæde

De fleste fitnessentusiaster har allerede sit eget håndklæde, men det kan ikke skade at have et ekstra. Det kan jo være, at det nuværende håndklæde er slidt. Hvis modtageren kan lide den slags ting, kan du personliggøre den ved at sy et navn eller et særligt mønster i det.

3 Et månedskort til træningscentret

Har han allerede et medlemskab hos et træningscenter, hvorfor ikke give et månedskort eller flere til samme sted? Nogle centre har også andre tjenester såsom personlig træning, massage eller solbadning. Hvis han ikke allerede bruger det udelukkende af finansielle grunde, kan det muligvis være en gave, som han ikke kun ville værdsætte, men også bruge.

Håndklæde

4 Træningstøj

Givet hvor svedigt træningstøj ofte bliver, kan man næsten aldrig have for meget af det. Dette punkt er lettere, hvis du køber til din mand eller kæreste, da det i så fald ville være lettere at tjekke, hvilken størrelse, man skal have fat i. Ellers kan du bare prøve dig frem. Hvis han har et yndlingsmærke eller farve, kan det være en god idé at vælge det. Har du ikke styr på detaljerne, kan du også give et gavekort til en træningstøjbutik.

5 En træningstaske

En ting, som alle har brug for, når de går i træningscentret, er en robust træningstaske. Særligt hvis den han har er blevet slidt efter mange års brug, kan det være en glædelig gave. For at være på den sikre side, er det bedst at tjekke ud, hvilken slags træningstaske, han foretrækker: en traditionel køjesæk eller en rygsæk? Denne kan også blive personliggjort med nogle initialer, et mønster eller et yndlingstræningsstudie. Hvis du ønsker at gå all-in, fordi han betyder så meget for dig, kan du vælge at købe alle tingene på denne liste, pakke dem ned i træningstasken og binde en sløjfe på. Ønsker du flere gaveidéer til mænd, kan du også tjekke en mere generel liste her.