n11

Der er rigtig mange af os, der hver dag dyrker er meget motion og generelt er aktive. Det kan for eksempel også være os, der går meget rundt og står meget op i løbet af vores arbejdsliv. Sådan en hverdag kan være hård at komme igennem, og derfor kan der til tider være behov for en hjælpende hånd for at sikre, at muskler og led kan blive ved med at følge med den travle hverdag.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som body-sds.dk.

Massage

Få professionel behandling af dygtige kropterapeuter i hele landet

Her er det nemlig muligt for dig at se de muligheder, der byder sig med netop Body-SDS. Du har mulighed for selv at tage en uddannelse her inden for, så du kan bruge de forskellige værktøjer til at hjælpe andre til en sundere krop.

Men du kan også selv få den behandling, som du synes, at du har behov for. Når du vælger en SDS Body behandling, kommer du i kontakt med nogle dygtige kropterapeuter i et unikt miljø, der tilbyder præcis den behandling, som du har behov for. Og det er uanset, hvor i landet du bor.

Når fysikken og psyken er én samlet helhed

Body SDS er en meget anerkendt behandlingsmetode med flere forskellige egenskaber. Den kan nemlig være med til både at forebygge, behandle og vedligeholde den sunde krop. Her er der tale om en holistisk behandlingsmetode, idet livet byder på mange ting. De mange indtryk og udtryk blive forankret i kroppen, og det er netop derfor, at kroppen skildrer alt det, der har med vores personlige velvære at gøre. 

Dermed sagt er fysikken og psyken heller ikke to adskilte elementer, men én helhed.

Glæde

Der er behandlinger for både børn og voksne

Der findes derfor også forskellige former for behandlinger inden for Body SDS og træning. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en body session, hvor glæde masseres ind i din krop – og det er også noget, børn kan få glæde af. Det kan være en hel body session for børn, som kan være med til at gøre barnet gladere og sikre et større indre rum. Eller det kan måske være en omgang bindevævsmassage, som hjælper med at holde kroppen sund og nedbryde fedtceller.